Травми, нови лица и много опити в Оукланд девет

Северна Куинсланд и войниците се превърнаха в операции на електроцентрала на първия ден от NRL Auckland Nines, но редица страни, летящи под радара заплашват да откраднат шоуто.

Каубоите и воините уволняват изстрел През предната част на състезанието със силни първа победа, преди да победи в следобеда на първия ден в Eden Park в събота. Междувременно Мелбърн, Манли и Кронла не направиха нищо, Но водят басейните си като единствените ненадеждни отбори. Каубоите изглеждаха отбор, който биеше след разбиването на Нюкасъл 28-12 в началото на играта, но бяха покорени 13-12 от Wests Tigers по-късно през деня .Six повече забранени от страна на Куинсланд от страна на произход за нарушаване на забраненото време Прочетете повече

Те изглеждат, че са открили находката на турнира в крилото Гедеон Гела-Мосби, който прекоси с първото си докосване преди да отбележи още три Да стане водещият пробнатор на турнира.

Каубоите трябва да спечелят срещу Пен В неделя сутринта, ако искат да се измъкнат, но капитанът Гавин Купър каза, че е уверен, че могат да го обърнат.

“Имаме още една игра, за да видим дали можем да го направим там. Нашият “противник” е доста здрав след първата игра, за да ни помогне в края на краищата “, каза Купър. Воините погледнаха стоките, след като се върнаха от 8-0 надолу до трона Кентърбъри 34 -8 но бяха върнати на земята с загуба за Мани.Сега те трябва да победят безбойците Бронкос да продължат напред в неделя. Facebook Twitter Пинтест Джошуа Мансур от Пантерите прави опит в мача на “Оуклънд девет” между Пантерите и тигрите в “Еден парк” в събота. Снимка: Саймън Уотс / Гети изображения Морските орли, Буря и Кронла бяха всички тихи постижения на първия ден. Морските орли се промъкнаха в къщи в два трилъра, побеждавайки Бризбейн 22-16 След като Мат Паркел вкара с последната игра на мача, преди да свали воините 15-12 в спорен мач. Manly бяха намалени до 15 мъже за останалата част от турнира, след като Джейк Трибович претърпя сътресение, когато Той изглеждаше коленичил в главата от Конрад Хъррел на воините. Джейми Бухър е изправен пред удължен престой в кулоарите, след като е имал предполагаема счупена челюст в същата игра.Уорд Хорхе Тауфуа също беше изключен заради травмата, която претърпя преди началото на турнира. Трент Барет – при първото си излизане като треньор на Манли – каза, че е доволен от начина, по който войските му са взели “

” Не бях твърде фокусиран върху резултата, просто исках да се появят един за друг и те правят това “, каза Барет.

“Това ни дава нещо, което да се развива и това е може би най-приятното нещо за мен. Те се интересуват от резултатите – няма значение какъв турнир е. “Бурята беше стабилна, без да се открояват, а Камерън Мюнстер ги изстреля на 14: 4 над Перрамата, преди да се промъкнат вкъщи 18- 12 срещу Южна Сидни.

Cronulla изпрати Gold Coast 23-12 и St George Illawarra 17-8.Те са изправени пред Канбера на третия ден. Кооператорите, Бронкос и Драконите не успяха да спечелят мач на първия ден. Трите цвята не могат да направят финалите, докато Бронкос и Драконите трябва да спечелят своите крайни игри за билярд и да се надяват резултатите да проправят пътя си.