Тормоза в училище Спряно

Вие сте имали толкова много срещи по тези хулигани, но никой от тях не изглежда някога да бъде ефективна.

Вие губите време и енергия, и грубияните държат тормоз.

Следвайте тези 5 стъпки и има среща, която дава резултати.

1. Уверете се, че имате вземащите решения по време на срещата. Това е добре да се срещне с екипа на учители, психолози, социални работници, които присъстваха. Но, за да се получи нищо постигнато, трябва членовете на персонала присъства, които могат да вземат решения.

Бъдете сигурни, че имате главницата или заместник-директора на настоящето на сграда, така че могат да се правят и провеждат решения.

Ако насилникът е хардкор побойник, ще трябва зеницата Услуги надзорен орган или алтернативни училище Възложителя от настоящето на Комисията по образованието. Ако плановете ви са за премахване на побойника от училището, бъдете сигурни, да имат съответните членове на персонала присъства.

2. Не забравяйте да покани на родителя (ите) или настойникът на побойника. Когато се свържете с тях, трябва да се посочат точно защо се провежда срещата. Родителите като администратори и Board на персонала образование, са хората, които могат да направят и / или изпълнява решенията правят, за да помогне на това дете.

Ако родителят или настойникът е възпрепятстван да присъства, се уверете, че сте ги наричаме след срещата и да ги знам препоръки на отбора, както и да им въвеждане.

3. Има една основна идея на какви препоръки ще бъдат ефективни за евентуално прави разлика с този студент. Проверка на тези идеи и да бъде сигурен, че те са осъществими. Например, ако се мисли за въвеждането на този студент в алтернативна програма, трябва да се уверете, че има място в тези програми преди срещата.

Друг пример, ако искате да препоръчате ментор да се работи с този студент, бъдете сигурни, че е на разположение ментор, когато те ще бъдат в състояние да започнете да работите с този студент и какво текущата им отношения е с тия студенти.

4. Може да мислите, тази стъпка е, че няма мозък, но не забравяйте да насрочи заседание в момент, когато ключовите играчи могат да присъстват. Освен това, вие искате вземащите решения да бъдат в състояние да присъства, ако е възможно, така че приспособите вашия график среща си около тях.

5. Друга стъпка няма мозък, но такъв, който често се пренебрегва, не забравяйте да имат досие на училищните записи по време на срещата, че е добра идея да се разглежда и дискутира необходимата информация от студентите минало.

Така че, използвайте времето си среща разумно и рентабилно. Вие искате да се реши този побойник проблем бързо и ефективно, и PST, Проучване на дете или за каквото и да си срещи на екипа се нарича, ще бъде не само ефективно, но ефикасен, както добре. Благодаря за помощта за деца, които се занимават с хулигани.

Паула McCoach ви кани да се абонирате за Bully Zapper бюлетин публикува ежеседмично с тона на съвета за това как ефективно да се справят с хулиганите в началното и средното училище. Вие ще получите безплатно специален доклад за вашия абонамент. За да се абонирате, отидете на http://www.bullyzapper.com

Покупка последната Bully Zapper публикацията, 11 лесни стъпки за превключване хулигани! Открийте съвети за работа с побойника, както и на жертвата, говори с родителите ефективно, използвайки поведение контролни листове с успех, дава възможност на учителите да се справят с хулиганите в класните си стаи, и много по-практична и полезна информация можете да използвате веднага да ZAP грубияните в твоето училище! За да поръчате, отидете на http://www.bullyzapper.com

© 2005 позволението да препечатайте тази статия в печатни или на вашия уеб сайт, докато е включена параграфа по-горе и информация за контакти е предоставена на имейла coach@bullyzapper.com и http://www.bullyzapper.com