Този мач бе предшестван от вечната дупка на нашия футбол

Този мач бе предшестван от вечната дупка на нашия футбол – следващите необясними решения на Висшата лига. Сергей Прядкин не прогнозира прехвърляне на игри в шампионата, но мислите му не се материализираха. Всъщност не е този, който управлява това. Никой не отмени волята на делото. Както и да е, срещата бе преместена от 22-ри до 21-ви, за да се хареса на ЦСКА, която скоро ще лети до Гърция за мача на квалификацията за Шампионската лига. По този начин, “Loco” е само три дни между мача срещу “Арсенал” и rubilovo с ЦСКА Москва на стадиона, който е само преди три месеца клуб взе най-негостоприемни. Семин стисна зъби, изготвяне на инструкция има един куп човешки загуби за най-важния мач, и ако се съди по резултатите, повече от достатъчно подготвен.

Golovin по-стръмен Miranchuk и още четири мача отваряне, “Локомотив” и ЦСКА Москва: Висшата лига

Преди да се обърнем към петте неща, които станаха очевидни след този мач, напомняме, че днес ЦСКА се сбогува със Зоран Тошич. Сръбският полузащитник прекара повече от 200 мача за отбора и стана такъв, без когото е изключително трудно да си представим състава й. Що се отнася до връзката му с “Loco”, през 2014 г. той влезе в портите на Guilherme gold за топката на армията. Сега Зоран най-вероятно ще отиде на “Тула Арсенал” на Божович. Така че, след резултатите от тази игра, 5 светлинни крушки светнаха във въздуха.

Двата отбора трябва да спечелят диво

С един поглед на пейките на ЦСКА и “Локо” в този мач, беше просто неудобно. С по-подробни – много страшно. Два клуба, които са лицата на нашата лига, на практика нямаха никой да укрепят играта. Ако “Локомотив” най-малко придобит Rybusya и Lisov, отлита от Марио Фернандес скоро ще отиде на пейката, ЦСКА не си купите такъв. Но отборът иска в Шампионската лига. Дали играта промени вчера замяната на ЦСКА? Никак не.

И в Шампионската лига срещу клуба ще играят отбори по-внушителни “Локомотив”, а тежкият Оланаре, колкото повече няма да се изненадат. Що се отнася до “Локо”, клубът се изправи срещу топката от травми, а сега губи повече и Ари, и предпочита да не прави заместители. Lisov, който номинално е нападател, ще дебютира в началото по такъв решаващ мач в изходна позиция, и централния полузащитник Barinov, че играта започва третия куотърбек. За един или два мача ще падне, но за една дълга перспектива – малко вероятно. За дълго време клубовете не бяха толкова оскъдни с човешкия ресурс. С течение на един месец преди края на трансферния период, малко този въпрос трябва да бъде решен, и интересно да се види как клубовете ще го направя. Илия Херкус, например, след като мачът поиска известно доверие и намекна, че е предположил, че е необходимо да купи друг напред.

Фарфан ще взриви шампионата ни

Пролет форма Джеферсон Фарфан, с изключение на дебюта на играта с “Уфа” и първия мач с “Anji” беше много депресиращо. След като един от най-добрите в Бундеслигата Craik погледна тъжно, дори и на фона на ослепително отбранителни играчи от първенството ни клубове. Последните три мача от сезона, той пропусна, а изглежда, че в този си кратка история на Русия е свършила, но с напускането на Шишкин и неговият отряд Yanbaeva оран фланг, и докато той се справя.