Това не беше лошо представяне, Habanec се връща в домакинска загуба с Hradec

Беше парадоксално. В повечето класации агенция ИНСТАТ, който предоставя подробен анализ на всеки кръг от първенството, футболистите на Словакия в мач срещу Храдец бяха сред най-добрите.

Топката се проведе в 62 процента от времето, дванадесет минути по-дълго от съперника си.

установено общо 133 нападения, изпратено на 17 изстрела, обменя 576 къса и флирт 12 ъгли.

Като че поради това е възможно, че в борбата с последния отбор на масата, където всеки очаква победа у дома Словакия, отделения треньор Svatopluka Habance загубена 0: 1?

“Футболът играе за цели, никой не ни е ударил там.Но аз играчи стъпчат би подал отвратителен изпълнение – ние просто за разлика от Ихлава (Slovacko там, преди да спечели с 1: 0) имаше хладка отваряне на десет минути, съперничи с нас за сега накаже решаващ гол “, заяви треньорът Habanec

Той призна, че офанзивата вече е офанзива отбранителна Slovácko. “Ние сме стреляли без цели, тъй като нашата подготовка. Ние не направихме много шансове в Jihlava, но спечелихме там, защото противникът беше безсилен и не му позволихме нищо. Храдец сега са четири tutovek не са били в състояние да вкарват голове “, заяви Habanec.

Първият пролетен Tref чака да бъде Libor Došek, което е след падането на единадесет цели най-добрият реализатор на цялата лига.Високопоставените конници я защитиха добре.

“Либор не е част от нашите две пролетни провали. По този начин той ще се охранява до края на състезанието, ние се справят с него имаме в нашата игра, за да се справят, както и обратното да се възползват от това “, насърчава неговото такси треньора Slovácký.

Това е абсолютна простота игри в не успяха да рита за отбора си наред с други упреци.

“Опитни играчи не успяха да запазят тишина в края на мача. Играехме нещо, което не беше част от нашата тактика – каза Хабанец и поклати глава. И все пак той стигна до само една подмяна. “На първо място, играчът трябва да ме убеди в моето обучение.И ако след това по време на мач аз не виждам възможност да изпратите терена нечии събития могат да се променят, така че просто да alibistickému промяна на замяна просто не се докосват. “

Докато Храдец е първата победа като гост, Slovacko у дома вече са загубили петия мач в един ред. – Това е много лошо. Нашите фенове заслужават да се насладят на мачовете и с добър резултат “, треньор осъзнава недоволство.

Slovacko очакване чешките отношения необичайно седмица. Екипът на осмо лига е на терена днес въвежда десета Прибрам, във вторник в сблъсък с пета předehrávce Теплице в събота и се стигне четиринадесети Чешката Будейовице. “Има три ключови мача, които чакат да отбележим.Мисля, че пет точки са реални, ако стигнем до четири точки, би било лошо “, казва треньорът Хабанец.