Такава нормална вечер Ибри. Не можем да спрем, казва героят Златан

В средата на терена за самостоятелна определено не. В началото на срещата прекрасен пас от защитник и вратаря Куртоа Rabiotovi формулира цел и отбеляза себе си 67 минути до 2: 1-во В този момент, беше очевидно, че Париж е имал процедурата пусна

Френският гигант победи Челси в повторение на 2: 1. (Едни и същи опоненти на същия етап на конкурса елиминира миналата година) и на следващия ден на първата страница на най-големите френски спортен ежедневник Le Equipe извика: “Твърде силен Париж”.

изглежда, че наистина е време да Paris St. Жермен. Въпреки, че той побеждава в групата и изравни с Реал Мадрид, но и двата мача бяха по-добър отбор.Ако следващият кръг не дойде в Барселона, който все още трябва да се изправи срещу отмъщението срещу Арсенал, финалите на финала най-накрая ще излязат.

Екип от най-добри футболисти няма конкуренция във вътрешното състезание, но трябва да излезе дори в Европа

“Четвъртфиналите не могат да бъдат достатъчни, не можем да спрем. Искаме да спечелим останалите мачове – каза Ибрахимович в еуфория.

67-ата минута на бягането, когато се сблъска с центъра на Анхел ди Мария, беше петдесетият му юбилей в чашите. Той стана четиринадесетият член на “50-те” клуб, в който първият Кристиано Роналдо с 93 гола, 90 от които бяха в Шампионската лига.

“Цел и помощ.Такава нормална вечер Ибри – каза дванайсетдневната сметка на Шампионската лига. Ибрахимович дори на трийсет и четири годишна възраст доказва, че все още е страхотен футболист. Той принадлежи към абсолютния топ клас с Роналд, Меси, Суарес или Неямар. Журналистите все още се съмняват в качеството му, защото играят само на френската лига и решават дали ще могат да изпълняват извънредно представяне дори в Шампионската лига. И това е отговорът, ”каза треньорът Ларан Блан. “Благодарение на него, процесът ни беше по-лесен, отколкото си мислех.”

Миналата година той компенсира съотборниците, като се отказа от отмъщението на Стамфорд Бридж. Челси е водил два пъти, но дори и десет от тях успяват да се справят, вторият път е разширен.

“Чувствата са различни. Но аз не го приемам като награда, това е нашият успех.Много сладък успех срещу много силен противник, каза Ибрахимович, но може би с изпълнението си помогна с претенциите на Висшата лига. Той игра за Аякс, Ювентус, Интер, Барселона и Милано, или страхотни адреси. През лятото договорът приключва в Париж. “Ако не остана в Париж, подчертавам, че не е време да предприемаме по-нататъшни стъпки.”

Къде водят стъпките му този сезон? Жермен?