С такива паранормални способности италианецът

С такива паранормални способности италианецът веднага можеше да даде вътрешна информация за това колко производствени грешки през сезона Луис Нету планира да извърши. Съгласете се, с тази статистика, феновете биха живели много по-лесно.

Леандро Паредес похвали: той направлява процеса, показва посоката приятели приватизира топки за изпълнение на наказание, възрастен играят играта. Роден лидер. Но не бързай да го идолизираш, защото шансът на “Рубин” в края на първото полувреме не може да бъде. Преди гол Zhemaletdinova Паредес се възползва от шанса и е направил грешка, като дава потенциал да влоши предаването през центъра, а отдясно се размахва ръце напълно безплатно Smolnikov. В резултат на това Зенит загуби топката, беше взет от екипа на Казан – и преди свирката за почивка имаше достатъчно време, за да продължи напред. И там Нету.

Тук вие и Paredes: желанието да играете индивидуално и неконвенционално, като пренебрегвате печеливш партньор, също е признак на прекомерно самоувереност.

Но това “Зенит” е интересно. Kuzyaev, които ефективно fintit, въпреки че счита за opornikom. Кокорин, който сега изпрати Cherchesov правилни съобщения: точкуване, опасен удар и дори удар на петата. Сладка Driussi, от която путката се намокри.

Манчини върши лошо Нострадамус. Самоувереността на Зенит е грях Снимка: ФК Зенит

Така че всички те ще бъдат добри – основното заявление за първенството във Висшата лига вече е публикувано. И ние, публиката, внимателно ще разгледаме това. Само ние не се нуждаят от тези бебета разточва, неоснователни прогнози (Манчини не се търкаля като на горделивите, а закъснял Нострадамус) и pokazushnyh игри в футболната столица на Русия. Развийте нормално, демонстрирайте естествената стръмност на отбора – без изкуствени изригвания и цъфтеж. След това към “Зенит” ще бъдат съставени истински хора, а не ботове в социалните мрежи.