Състезание на чувалите: време за играчите да усещат по-скоро оръжието, отколкото само мениджърите

Той започна, когато възнамеряваше да продължи. “Подобно на много почитатели на пош и на нашия мениджър, има много неща, които съм добре и наистина…и съм с гърба след днес. Грижи се да ги познаваш всички? “Имаше 13 последващи съобщения и вероятно ви дава точен барометър на настроението си, че първите 11 започват със същите цензурирани две думи. Не само защото “играчът на способността на Джо Нюъл може да пропусне отворена врата от пет ярда”, но играчът трябва да отбелязва 10-15 гола за сезон (Newell има един). Същото беше отново по отношение на друг от неговите нападатели, Лука Джеймс, и на начина, по който “нападателят платих половин милион за охлюви с огромна възможност на осем ярда, без никой да е близо до него”.Централният му полукръг беше избран заради начина, по който “той се движи 50 ярда до ръба на опозиционната кутия, не минава или стреля, губи топката и отива в другия край и вкара”. Пълните гърбове го дразнеха, защото “имаха много топки, но не можеха да дадат никакви качества или качества, нито спешно”. И докато той спрял да клати пръст на клавиатурата си, MacAnthony бе отишъл на вратаря си, полузащитникът, който той обвиняваше за една от целите, рефера и феновете; Всички освен мениджъра Дарън Фъргюсън. “Безспорно винаги е мениджърът, който носи отговорност, когато един отбор се сгъва като куп карти, когато става трудно”, обясни той. “О, и накрая, ако някой от играчите ми е твърде чувствителен към казаното, не се колебайте да ми кажете по всяко време.Или пък просто си вършете работата. “Съвременният председател не говори по този начин и който и да е във Футболната асоциация, чиято работа е да полицаят в социалните медии, бързо превърта думите си, за да установи дали Той беше казал достатъчно, за да говори в беда. Все пак подозирам, че има доста хора, които се радват, че нищо повече не дойде от него и всъщност се съгласяват с това, което казва за подразбиращата се настройка на някои хора да лопатят цялата вината на мениджъра. Идеята преди няколко дни, че в крайна сметка може да остави работата му, за да се захване на фронтовата линия и да умре в управлението.Джейми Карагър може да се изкуши и в някакъв момент и когато чуете яснотата на мисълта, която те доставят от телевизионните студия, тогава поне знаем, че те са мъже със същинско разбиране за това как работи спортът.

След това погледнете тримесечния отчет на Асоциацията на лидерите на лигата и това ни казва, че никога не е имало по-голям брой уволнения – 27 – преди края на годината (предишният рекорд е 24 миналия сезон) и е изкушаващо да се чудим дали има Е било по-лошо време някой да натопи пръстите си във водата. Тринадесет от тях са за пръв път мениджъри и средно тези, които са уволнени, са на работа 1,04 години.Рекорден брой в един сезон – 46 уволнения през 2006-2007 г. е на път да бъде преодолян и връщайки се към Питърбъро, реалността за Фъргюсън е, че работи в клуб, където е бил уволнен веднъж и неговата работа е да се върне Клубът в лигата, шампионата, където работата на мениджъра е променяла ръцете си средно на всеки 10 дни този сезон. Не само това, но и начинът, по който мениджърите се пускат, които се прибират в гърлото понякога. Знаете ли, например, че когато Найджъл Клуг беше уволнен от окръг Дарби, му беше казано, че не трябва да стъпва на мястото си, докато разговарят за изплащането му? Дерби може да оспори, че това е правилното решение, като се има предвид подобрението, което Стив Макларън пое.И все пак говорим за един добър човек, който дал всичко на клуба, със статуя на баща си навън, който бил уволнен по телефона и после искал да запази разстоянието си.Клъф, достатъчно е да каже, сега се замисля за сегашния режим в Дерби по същия начин, по който старецът веднъж обръща внимание на всички в дните на Сам Лонгсън. Между другото, Невил знае какво е да си в Друга позиция и определено е странно, като се има предвид колко пъти е призовал мениджърите да получат повече време, че е бил част от организацията на град Салфорд, която уволнява мениджъра Phil Power преди няколко седмици Но никой не би трябвало да ни изненадва в една епоха, когато букмейкърите изстрелват съобщения за пресата всеки ден, за да обявят новия фаворит за “състезанието за сакове” И сега има уебсайт, посветен на хобито, включително секция, обозначена като “център за работа”, и обещание да привлече посетителите си “най-добрите клюки около мениджърите, които са изправени пред котката”. Да го прекалявате понякога и MacAnthony може да е на нещо, ако мисли мениджъри Получават сурова сделка и че не е толкова лошо да се разпитват играчите понякога.

Делото на Шон Райт-Филипс е само един пример и това със сигурност беше интересен избор на думите, които използваше Неговият акаунт в Twitter наскоро да благодари и да включи своето дружество за спортни дрехи, за да му изпрати нови обувки. “Очаквам да се обучавам в новите си ботуши”, обявява той.Забележете начина, по който се “тренира”, а не да играете и това е несравнимата истина за това, което е станало Райт-Филипс – футболист, който не е футболист, напълно наясно, че не е в първите планове на екипа на Куинс Парк Рейнджърс, но не желае, според Хари Редняп, да загуби страхотната си заплата, като се заеме с една от няколкото оферти за заем, за да играе другаде. Те разказват история в “Олд Трафорд”, връщайки се в началото на ерата на Дейвид Моис, а новият мениджър, Загрижеността му за физическата форма на Андерсън с треньорите на клуба.Отговорът беше, че той е по-добър от нормалното и предполагам, че Луи ван Гаал може да разпознае симптомите на това, което Лео Беенхакер наричат ​​”patatgeneratie”, което означава “поколение пържени картофи”, за да опише групата играчи, които са оставили кариерата си Заради неясни приоритети. Андерсън не получи място в автобуса за мача в Кеймбридж в петък, но едва ли се забелязваше. Той беше подходящ, според неговия клуб, но това просто ми напомня за жалкото приплъзване на Джон Хелм в коментара, че времето за Вив Андерсън “пикае тест за дебелкост”.Не е изненадващо, наистина, ако хората, които плащат заплатите, не виждат понякога забавната страна и мениджърите се чувстват като че ли карат кризисен карусел. И не, това не би било Ако Peterborough загуби отново този уикенд (спечелиха 2-1 в окръг Нотс) и Фъргюсън беше уволнен. Залозите на Гинола във ФИФА не успяват да отговорят на въпроса за етиката

На седмица Дейвид Гинола се надява Вече е открила Wikipedia и може би може да отклони някои от имената на тези хора във ФИФА, които се надява скоро да го нарекат г-н президент (макар че само за два понятия сега е ясно, че не е алчен човек и няма да търси Третата избори, защото “твърде много от всичко никога не е добро нещо”).

Кампанията със сигурност се втурва в съденето по посланията на подкрепа, които се изливат от хора като Дънкан Бантен, Пиърс Морган И Карлтън Коул.Джинола е в основно училище в Нюпорт и седеше на дивана на “Добро утро” във Великобритания. Той все още се нуждае от хора като теб и мен, за да бъдем по-щедри – PayPal ще се справи добре – но той и новите му приятели продължават да го направят абсолютно ясно, че няма начин това да стане рекламен кадър, иницииран от букмейкъра, 250,000 и се обадете на cad, който прави своя PR техен “Head of Mischief”. Гинола също е подкрепил Клеър Балдинг, Тревър Нелсън и Лий Хендри (макар и да е преживял нещо хубаво за Лий Хендри академия ).Интересното е обаче, че нито един от интервюиращите не го е помолил да знае дали е запознат с точка 25 от Етичния кодекс на ФИФА, според която: “Лицата, обвързани с този код, ще бъдат забранени да участват пряко или непряко или да бъдат свързани със залагания , Хазартни игри, лотарии и други подобни събития…и забранено да се залагат активно или пасивно на фирми, предприятия, организации и т.н., които популяризират, посредничат, организират или провеждат такива събития. “

Неприятно, защото това изглежда е много сложен начин да кажа, че Гинола дори не предава етичния кодекс в някоя от най-слабо развитите етични спортни организации, която някога е съществувала.

Ако ви интересува, между другото , Как се прави обжалването в размер на 2,3 млн. Паунда – добре, нека да бъдем щедри и да кажем, че това са все още ранни дни.Общо за първата седмица възлизаха на £ 6,226, без да обръщат внимание за един миг на една четвърт милион букмейкърът се срина и според мен това е около 0,3% от това, от което се нуждаят, като ги принуждават да достигнат целта си известно време около средата -2021.

Още едно нещо, изглежда, е преминало под радара. Гинола казва, че е “скандал” и “грубо несправедлив”, че ФИФА, със своята швейцарска база, не плаща повече данъци при най-голямото си събитие и: “Ние твърдо вярваме, че ФИФА има морален дълг да плати ставката на данъчното облагане в Която е домакин на финалите на Световната купа. “Много от нас биха се съгласили с това, Дейвид, само ако сте започнали да забравяте, че много от нас биха искали да видят Сеп Блатер и неговите приятели Ескортирал извън помещенията.Странно е да го чуя от някого – а ние проверихме двойно това със самия човек – който е живял в Лондон почти 30 години, но компанията му, Ginola International, е регистрирана в Дъблин заради съответните данъчни облекчения. Дръжте тези дарения идващи хора. Списъкът на Wenger за пропуснати цели

Наименувайте всичко, което имат всички тези играчи: Жерар Пике, Лионел Меси, Златан Ибрахимович, Кристиано Роналдо, Дидие Дрогба, Клод Макелеле и Пол Пога.Феновете на Арсенал биха могли да се присъединят първо, като се има предвид, че Арсен Венгер е нарекъл всички от тях през последните няколко години като играчи, които са се приближили близо до подписването, когато са били сравнително неизвестни в Англия.

Вече удължаващ списък след признаването на Венгер, че играчът на Манчестър Юнайтед е още един, който ще се промъкне през пръстите му. Никой не бива да се съмнява в окото на Венгер за един играч, но някой трябва леко да посочи, че може да е по-впечатляващо, ако има По-добра скорост на получаване на неговия човек.