Сълзи на известността: Уилмър Флорес предлага рядко доказателство, че звездите са точно като нас

Защо Флорес плаче? Отчасти поради недоразумение. Флорес мислех, че ще се търгуват до Милуоки пивоварите, в сделка, която ще донесе звезден играч Карлос Гомес в Ню Йорк. Слуховете за предстоящото търговията филтрира през средата на игра. Беше ли това да бъде последният вид Флорес като Met? И все пак в играта, той предположи, че ще бъде. Той е бил наранен, разстроен, емоционално – и така той извика.Понякога, в областта на спорта, просто всичко стане твърде много.

“По време на играта чух за аз получавах търгуват”, каза Флорес медиите след мача. “Имам емоционално, и когато дойдох в те ми казаха, че не се търгуват.”

Когато Флорес дойде в бухалка в дъното на седмия ининг, той получи овации от феновете Mets, тъй като гледах го вземе това, което според тях би изглеждало последните си люлки като Met. Флорес е харесван в Куинс, “стопер в процес на изпълнение, който е представил впечатляващо властта да отиде с несигурен ръкавица”, като Ню Йорк Таймс го кажем. Но по различни причини, търговията се срина. Флорес ще бъде оставането -. Поне за известно време

Плач в областта на спорта. Все още ли е табу? Това не се случва толкова често.Флорес показа емоция, но той също така разкри приликите между спортисти и нас простосмъртните. Спортни звезди не са роботи. Те може да са по-добре изглеждащи, по-богати, а малко по-вманиачено от нас, но те са хора също.

футболна звезда Пол Гаскойн известната извика в Световната купа полуфинал между Англия и Западна Германия през 1990 г., след като жълт картон го изключи от финала. Сълзи се стичаха по лицето му. сълзи Гаскойн бяха реални, защото нещо лошо се е случило с него. Неговото обяснение е един бихме могли да разберем: “Когато нещата са добри и мога да видя, че сте на път до края, аз се плаша, наистина уплашен. Аз не можех да не плача тази нощ “

Това е най-смешното сълзи. Не може да ги спре.Се чувстват претоварени, и това е трудно да се обърне посоката на течението. Топ атлети имат способността да запази своите емоции под контрол: да затворят своите нерви и несигурност, и прави в мачове, както го правят на практика. За да отидете заедно с техния талант, отдаденост и упорита работа, професионални спортисти притежават почти свръхестествено умствена сила.

Но понякога тя се изплъзва. Лора Басет, който вкара автогол в Световната купа полуфинал на Англия срещу Япония миналия месец, избухна в сълзи почти веднага. Това беше последният удар на играта; нямаше време да поправи грешката си. Ръцете й около лицето й издаваше я шок и недоверие.

извика Андре Агаси, когато той отпадна на тенис на US Open 2006.Беше ли радост или тъга? “Никога повече, отколкото в този момент е Агаси изглеждат толкова уязвими, търси далеч по-стар от своите 36 години”, съобщи АП, и Агаси каза зрителите на съда: “Таблото казах аз загубих днес, но това, което таблото не казва е какво е то аз не съм намерил. През последните 21 години, аз не съм намерил лоялност. Ти си извади за мен на корта, а също и в живота. Намерих вдъхновение. Ти ме желаеше да успее, понякога дори и в най-ниските си моменти, и аз открих, щедрост.Дадохте ми раменете си да се изправи, за да се достигне за моите мечти, мечти Аз никога не би могъл да стигне без теб. “Сълзливото сбогом Facebook Twitter Pinterest Агаси остава незаличима момент.

Но Агаси беше любезен и чувствителни. Бихме могли да си представите му става емоционално. сълзи Анди Мъри, след като загуби на финала на Уимбълдън срещу Роджър Федерер през 2012 г. са били толкова сърцераздирателни именно защото Мъри изглежда така контролират емоциите си. Той се опита да върне сълзите от напукване на шега, издуха бузите му, но той не може да ги спре. Неговата тъга и разочарование се показа. Това беше просто твърде много.

Сълзи представляват късче уязвимост в обикновено otherwordly хора.Смятаме, че спортисти са непревземаеми, но сърцераздирателни Bubba Watson, Дерек Редмънд, Джон Тери, Яна Новотна предполага друго. Те са хора като нас.

Браво Уилмър Флорес. Ето за повече сълзи в спорта.