Сукалова се озовава. В момента съм в най-доброто от сезона, казва той

Да го наречем процесът “Намиране на себе си”. Габриела Сукалова миналата година – и все още не съвсем – се появява. Онзи, който прелетя линиите в Сочи толкова бързо, че олимпийският борец успя да избяга от 27-ми място за четвърти в щафета при жените и на същото място, в навечерието на следващите осем опоненти. Тези, които след това нарекоха моторната мишка.

“Изведнъж се радвам на всеки резултат и всяко малко нещо.Не само физически, но и психически имам повече енергия “, казва той в Kontiolahti.

След неделя боец, който подобрява чрез тринадесет точки, елегантен в клетката, рокли и се затича обратно към церемонията по цвете.

“Ами Габи” писука нейния треньор Зденек Vítek .

малко по-късно от себе си отново бълват съобщения, които могат да създадат най-вероятно просто си. Може би единственият пример за всички: “Имах голям адреналин да бягам по пистата. Ако имаше радар там, сигурно ще имам запис на скоростта по склоновете.Аз почти унищожен и нашия физиотерапевт Romana Karpíška “

Каква разлика в сравнение с Šoukalová през декември 2014 г., когато, напротив, разказана:”. Бях през лятото, така изложено, че той е само малко, аз попаднах в дългосрочен умора. “

Тя се бори с тази зима и се надяваше да намери изгубена форма поне в края на сезона. – Но това е двустранно – помисли си тя. “Или ще ме карате по-добре и по-добре, или как да скочи в сезона уморен, той става все по-лошо.”

Като първа възможност, за щастие.

Разположението му в петте първите състезания тази зима беше:

62, 29, 21, 31 и 18.

Балансът на последните пет старта е:

5, 9, 5, 18 и 5. (Кажи събота 18.сайтът е бил засегнат от силен порив, когато в изправено положение.)

“Gabčiny се избегнат проблеми, защото не тренира преди началото на сезона”, казва бившият световен шампион Роман Достал. “Тя беше тази, която взе властта след Олимпиадата. Тя си мисли назад и напред и неща като регенерация изчезнаха. Но през сезона има повече мир и време за релаксация. През тази година е за нея опит и обучение. “

В неделя е действал деветата най-доброто време. В последния кръг, тя успя скромно да поведе пред такава бърза Дорачева.

“Дарджа е била там само три секунди.Това показва, че Gabča е в добра форма “, казва Ondřej Rybář, главен изпълнителен директор. – Въпреки че все още не е толкова обучен, колкото в Олимпийските игри. – Още по-добре с нея по отношение на увереността при стрелба.

От осем състезателни предмета, те почистиха шест от тях в Kontiolahti. “Той може да се съсредоточи, като Михал Шлесингър”, казва Рибар. По-бавно, но сигурно и двете имат същото.

“Габина е физически и умствено по-добър от преди сезона. И тя го чувства “, добавя треньорът Зденек Витек. Конституцията на женското тяло също е изключително важна за пистата.Докато bořícím снега, когато смесена щафета нея “сърна Domračevová отскочи” (както по-късно тя е описано), а в неделя той е бил все още твърда линия образ съвсем различно.

Ако снегът е мек, дори преди издръжливост раса сряда ( и все пак да не се появява), ще оспори, в който всеки “Minela” означава минути дефицит за Soukalová големи шансове. В него определено стрелец с добро бягане форма винаги може да наложи.

Спомени от триумфира миналата година в тази дисциплина, за която достигна Йостерсунд в Руполдинг, може Габриеле Soukalové в дългосрочен план върна на подиума само помагат .