Старшият на НРЛ, бившият съдружник на Semi Radradra, задържа заповед за насилие

Сериозният сезон на NRL на Parramatta е ударен още по-ниско, след като звездата на ренеграта Semi Radradra е твърдяла, че е нападнала бившия си партньор няколко пъти за период от осем месеца.

Тъй като Eels продължават да чакат на връщане на два пъти Dally M победител от клуба си санкционира пътуване до Фиджи, клубът е разтърсена от новините бившият си партньор, Перина Ting, даде изявление на полицията във вторник.Semi Radradra не успее да се върне, но Eels остават надежда над звезда че тя официално е подала молба за заповед за насилие срещу Радрадра. 26-годишна жена присъства в полицейския участък в Rosehill и съобщи, че нейният партньор, 24-годишен мъж, я атакуваха няколко пъти между септември 2014 г. и април 2015 г. в дома им в Паррамата “, каза полицията на НСС в изявление. Клубът каза, че помага на Раддрадра и семейството му, чрез отдела за социални грижи и работеше с властите.Той е отнесъл въпроса до звеното за неприкосновеност на НРЛ, но не е посочил дали Радградра ще се оттегли или не. Последните обвинения идват след като 24-годишната Радради била изненада, в Парамата обучение в сряда и вместо това бе даден допълнителен удължаване на пътуването си във Фиджи, за да се справят с лични проблеми. Представителят на кенгурута се очаква да се обедини отново със своите съотборници след заминаването на отбора миналата неделя, и продължаващото му отсъствие дава по-нататъшно доверие на слухове за разходка до френския ръгби. Но неговият мениджър Георгиос Христодулос гарантира, че клиентът не само ще се върне да вземе Cronulla в събота, но Радградра също ще служи на половината от сегашния си договор.

Сделката на Раддравия Eels завършва в края на сезон 2017. “Semi остава ангажиран с Аглите за остатъка от настоящия му договор, изтичащ през 2017 г. няма да ходят на френски ръгби или никъде другаде по време на договор, “Каза той пред” News Corp “. Треньорът Брад Артър се обърна към радистралната ситуация към групата за игра преди тренировка в сряда. Преди да се появят новините за обвиненията в домашно насилие в средата на сряда сутринта играчите на Eels че са щастливи за смутения си съотборник да се върне направо в състава, за да поеме на акулите, въпреки че липсват най-малко първите си две тренировъчни сесии на седмицата.

Бъди тук, но тази сутрин Брад ми каза, че ще се върне.Това е всичко, което има значение “, каза Дани Уикс. “Мисля, че в момента е в най-добрите трима играчи в света, така че ако иска да се появи и да хвърли ботушите и да излезе, аз съм доволен от това.”