Спърс потискат Стивън Кърри и Уориърс, за да спечелят най-доброто от НБА

Сан Антонио Спърс продължи да държи господството си у дома, дори и срещу най-доминиращия отбор на НБА. LaMarcus Aldridge имаше 26 точки и 13 борби, а Спърс победиха Златните държавни воини 87-79 в събота За да останат перфектни в AT & T Center през този сезон и да разширят своя печеливш шампионат срещу защитниците в 33 редовни сезона.

Спърс държи воините на сезон-ниска точка, С помощта на насилствена отбрана, за да забави Стивън Кърри в напрегната конфронтация между първите два отбора на лигата.

“Те са страхотен отбор, те са барът в НБА и просто се чувствах добре да спечеля тази вечер , Каза Олдридж. Сан Антонио (59-10) се премести в рамките на три мача от “Голд Стейт” (62-7) за първото място в лигата с две срещи, оставащи през април.Kawhi Леонард добави 18 точки и 14 борби за Спърс, който спечели 44 победи в редовния сезон, завързан за втора поредна поредица в историята на НБА с Чикаго бика от 1995-1996. San Антонио направи това, като Тим Дънкан излезе от пейката само за трети път в кариерата си, за да се противопостави на по-малкия състав на “Златната държава”. Спърс обикновено прави противниковите отбори да реагират на това, което правят, но никога не са се сблъскали с екип като воините. Златната държава все още може да запише рекорда за един сезон с 73 победи, ако затварят сезона 11-2. “Има причина те да са били шампиони миналата година и отборът No1 в момента”, каза Сан Антонио Пари Дани Грийн. – Те са аномалия.Те имат всички, които могат да заснемат големи кошници за тях. “Това направи съботата на Златната държава събота още по-изненадваща. Спърс задържа Кери на 14 точки, като го ограничава до стрелба с 1/2 на три точки. Facebook Twitter Pinterest Стивън Кърри се отразява на тежка нощ. Снимка: Darren Abate / AP

“Тази вечер ние бяхме екзекутирани добре в отбранителния край, но обидно не ни позволи да се чувстваме комфортно обидно”, каза Кърри. “Трябва да играя много по-добре, да управлявам играта много по-добре, особено ако някои снимки, които обикновено правя, не падат.Трябва да бъдете в състояние да настроите и да намерите различни начини да повлияете на пътя. “Кери непрекъснато беше тормозена от Зелената, която блокираше два изстрела, докато задържаше предния бегач на MVP до осем за 18 “Смятах, че Стеф е пропуснал малко по-рано, което обикновено прави, и никога не е имал ритъм и това се случва”, каза треньорът на “Златната държава” Стив Кер. Първите си седем три точки и бе блокиран за пръв път през този сезон от далечен ход, когато Зеленият се изправи да зареди пазача на две минути през второто тримесечие.Златният щат имаше седем оборота в първата половина и завърши с 11 в останалите безумни в Сан Антонио през редовния сезон от 1997 г. насам, преди Дънкан да бъде съставен. Klay Thompson добави 15 точки за Golden State и Draymond Зелените имаха 11. Воините бяха без начален център Андрю Богут, принуждавайки Кер да започне Драймонд Грийн в центъра, заедно с Харисън Барнс и Брандън Руш. Треньорът на Сан Антонио Грег Попович избра да стартира Борис Диау в центъра на мястото на Дънкан и промяната в стартовата линия бе от полза веднага, тъй като французинът от 6 фута вкара първите си три опита, докато Сан Антонио поведе с 8-5.

Тогава Спърс успя да забави воините, като ограничи най-високия отбор на НБА до 37 точки през първото полувреме.