Спомняш ли си, когато Ювентус бил изгонен в Серия Б

В резултат на това “Лийдс” продаде играчите, но спечели около 66 милиона паунда, докато дългът вече беше 80 милиона! Това, което всичко това доведе и нямаше никаква идея. Лидерите напуснаха отбора: Алън Смит, Хари Киуъл, дори стадионът и тренировъчната база бяха продадени, а Лийдс завърши в Шампионата, а това след 11 години непрекъсната игра във Висшата лига.

Надеждата за Бейтс умря последна.

Забравени клубове. Лийдс Юнайтед – никой не е забравен, нищо не е забравено!

Спомняш ли си, когато Ювентус бил изгонен в Серия Б, истината е, че „старата знамена” държеше лидерите, но кой би си помислил, че няма да се върнат след година? Или жив пример на Виляреал, който по-късно се върна в сезона на Ла Лига. “Лийдс” след 11 години отлетя за Chempinship и зае 14-то място! Оттогава са минали 8 години! През 2005 г. Юнайтед беше близо до завръщането си, клубът бе придобит от бившия собственик на Челси Кен Бейтс, а този Бейтс, между другото, бе продаден от “пенсионера” ​​на Роман Абрамович, поне направи нещо добро. През 2005 г. Лийдс загуби билета за плейофите за Висшата лига, а след това с хитростите започнаха да излизат. Кен искаше най-доброто, но се оказа като винаги? “Пич” реши да изчисти отбора по обикновен начин, в крайна сметка “Лийдс” бе изгонен в първата лига, “награден” с наказание от 10 точки, излезе, както знаеш! Бейтс, съжалявам, че не съм лично запознат, това е “уникален” човек. Казват, че бомбата в една фуния не пада два пъти, но Кен и след това „Кен, герой-любител на Барби“, той обичаше да стъпи на същия рейк. През 2007 г. Лийдс беше продаден на фронтова компания, която тогава бе оглавена от кой? Добре познатият Бейтс и с “Лийдс” премахнаха 15 точки и, според закона на подлостта, “белите” доказаха, че не са отегчени, заеха 5-то място, но загубиха разрешението за първенството в плейофите.

Върнете се в шампионата и се надявайте на светло бъдеще.

Забравени клубове. Лийдс Юнайтед – никой не е забравен, нищо не е забравено!

Като цяло съм изненадан, че собственикът на “Лийдс” все още не е засаден. В други случаи, през сезон 2010/11, “пауните” се завърнаха на шампионата, а година по-късно Кен Бейтс най-накрая продаде отбора! Да, да, собственикът на Юнайтед днес е компания, базирана в Дубай, което означава, че в клуба има пари.