Славия иска да се доближи до четвъртия Болеслав, Яролим очаква с нетърпение Едем

Последният играе в края на месец февруари с Теплице (2: 2) и въпросът е дали падането от ритъма на игра. Тя спечели четири точки в първите две пролетни срещи и през есента не спечели осем кръга. В таблицата е седмата до четвърти Болеслав загубил шест точки.

“Всички сме в очакване на мача, в края на краищата, това е дълга пауза. Ние може да не завършат, но ние искаме да покажем, че нашият пролетен старт не беше случайност “, каза треньорът Praguers Мирослав Beránek.

Славиша знае, че дуел петък може да бъде от ключово значение за това дали все още може да се намеси в боевете в европейски купи , Млада Болеслав не победи в лигата осем пъти в лигата.

“Ако Болеслав не вкара, ние вече не може да трепне в девет точки, което ще се печелят по погрешно, дори ако имаме един мач по-малко.Но аз мисля, че той може да се справи този мач, можем да атакува стените на чашата “, заяви халфът на Робърт Hrubý.

” Болеслав имаше преднина от шест точки преди началото на пролетта, ние сега не са спечелили у дома с Теплице, която е губим. Ние знаем, че ако искаме да се движи нагоре в таблицата, че би било добре, за да спечели. Аз чакам добър мач, подобен на това, което сме свирили с Теплице. Просто ми се иска, че за нас се оказа победител “, заяви Лам.

За негов колега Млада Болеслав пейка Jarolím ще съответства на всички престижа че Славия спечели през 2008 г. и 2009 г., две титли и за първи път то би могло в основната група на Шампионската лига. “Разбира се, с нетърпение очаквам Славия.Подгответе се в най-добрата си и искаме да успеем там “, каза Jarolím.

Централна Бохемия биха искали да подобрят баланса на обучение съперници, където в последните осем мача за първенство само веднъж спечели шест пъти и не вкара. В същото време те искат да се върнат загубените точки за равенство 2:. 2 с Храдец Кралове

“Предишният победа над Ческе Будейовице е важно, но през пролетта имаме една маса на истината минус две точки. Ако искаме да се мисли за четвъртото място, ние имаме загубените точки у дома, за да получите Храдец някъде “, каза Jarolím.