Серията беше изключително балансирана, каза треньорът в Пилзен след турнето

В средата на март Марек Hanousek възмутено каза, че ще спечели титлата Пилзен, тъй като има в задната част на дванадесетия играч. Това се случи след края на мача, който ритна Виктория Пилзен и спечели две дузпа в Дукла 3: 2-ри Какво означаваше Ханушек от дванадесетия играч?

Съдия, мъж в черно. Всеки би разбрал. Само на членовете на Дисциплинарната комисия бе разрешено да говорят. Hanousek е потвърдено от дванадесетия играч смята съдията, но отлични Пилзен фенове, повечето от които идват в лигата. Смущението е неудобно, но Бог го е взел.Hanousek трябваше да обещая, че следващия път няма да се тълкува нещо двусмислено до ненужно получите в беда.

Какво ще кажете за Милан Барош каже дали той е поканен пред съда? – Да измъкнем ключа зад Даса и Бербра, можем да го променим. Вярвам. Моля, носете децата си към спорта спорта и не помийна яма, че тук във футбола сме сега “, пише Барош по сметката си в Twitter.

За да е ясно, Даша е Damková докато шефът Комисия за съдии. Berbr е римски и една от най-мощните (ако не и най-мощната) футболна асоциация. Може би двамата вече не са партньори, но те все още са свързани с района на Пилзен, защото живеят там.Ето защо, във всяка по-спорна присъда, обществеността се обръща срещу Пилзен, което според него има по-дълги пръсти от всички останали. Ако е така, докажете го. И бързо!

Мъжете Барош и Ханушек вече са говорили. Острава треньор Петър Frňka са отбеляза: “. Не искам да говоря за реферите, просто казвам, че Пилзен дойде във формата, в която тя ужасно трудно да се устои” По дяволите, каква форма е около речта

с думите класически? бихме могли да добавим: “Имаме много проблеми тук.” Почти всеки, който се противопоставя на Пилзен, е раздразнен от факта, че съдията ще го повреди. Делото за уикенда е доказателство.Острава капитан Барош от началото така яростно ядосан, че партията му скоро се присъедини от фенове и съотборници средните.

Въпреки, че ние не отказва на никого право на мнение, но е необходимо да се направи разграничение какво е истерия. Футболната асоциация категорично отхвърля, че първенството се появи в никакви корупционни практики, а също така казва на всички, които твърдят, че в становището си отговорност. Поради това е вероятно, че този път ще ходя пред дисциплинарните Милан Барош.

И може би треньор Ихлава Ludek Klusáček. Питаш ли защо? След неговия екип през уикенда не може да задържи преднината си в Прибрам, той каза: “Знаехме, че това, което ни очаква тук.Всеки има своя дванадесети играч “А ето и ето, там вероятно няма да се говори за феновете:.. Прибрам, тъй като ходене средно по 3,142 души и обикновено се държат много тихо

Истината е, че футболен двубой за титлата ( и спасяване) е изпълнен с нервност, често причинена от съдиите. Техните противоречиви, неточни и грешни присъди навредят на всички. Вижте скорошната комична катастрофа на лидера на Спарта, Лафата. Възобновяване? Win 1:. 0 срещу Теплице, обществен хана дисциплинарно глоба от 50 000

Честно казано, грешки в Пилзен мачове са разгледани в момента. Лидерът на лигата продължава да печели 5 точки преди Спарта, спечелвайки всичките шест мача през пролетта, но няма спокойствие.Последно Острава ритна дузпа (вече десета през сезона и не го включите), даде два гола след корнери, които бяха оспорени от вътрешния и Baroš е ясно шанс маркирана засада абсолютно абсурдно.

Но внимавайте, съдия е допуснал грешка и в обратна посока, просто не толкова много. Пилзен полузащитник Даниел Колар отговорил: “.. Аз съм толкова уморена, когато те се шегувам и предполагам, че ако това е фал или не”

Е, никой не е твърде уморен

до края на оставащите осем обиколки на състезанието, и ако в момента е такава истерия, това, което ще бъде в рамките на няколко седмици, докато връхна точка в лига?

В момента играе в Ихлава е осмият треньор

Помнете Марк, Урбана, Vrzáčka, Pivarníka, Komňackého, Съвета -.. А сега шефът му Klusáček, който заменя Кучера

< p> Има четири неуспешни опити да се върнете в първата лига. “Два пъти сме го пропуснали само когато завърши на трето място,” бележки.

Той дори не беше там, когато Ихлава през 2012 г. в края на краищата се радва на завръщането в елита.

Защитникът Петър Дебела вече той Ихлава много опитни

през януари Накала седма година тук

а се случва с него.! “тук съм от дълго време, това е вярно. Но аз съм щастлив в Ихлава, това е добре. ”

Преди да се присъедини връзка с областния град Highlands имал.Преди да подпише договор в Ихлава, той е работил в třetiligovém Vyšehradě година по-рано в Славия Прага Bohemians 1905 и Жижков.

Тук е стабилен играч. В седем години, натрупани в жълтата фланелка в продължение на почти двеста започва!

Какво Ихлава и задръжте?

“Highland определено има качествени съоръжения,” музи.

“И особено, когато се огледам, става въпрос за проблемите с парите. Това изобщо не е тук “, похвали той.

Не е нужно да отидем надалеч. По същия начин, той имаше нещастен опит на партньора си от средата.

Stopper Иржи Krejčí дойде в планините от чужбина.Плати му навреме в Солун, Гърция, Румъния, Тимишоара и четири месеца не са платили дори унгарската Пеши.

Но да се върнем към Tlusty.

Имаше и малко и тази статия сега никога няма да излезе. </Миналото лято Тлусти планира да напусне. “Имах оферта, но не беше сигурно. Събрани от него, и затова останах в планинската част на Шотландия “, казва той обратно.

Неговото бъдеще в padesatitisicovou град ще бъде разгледан отново през лятото, тъй като договорът удължен с една година.

Във всеки случай, на амбициите на клуба да се изкачвате нагоре в таблицата година след година. “Всички искаме да играем на най-високо ниво. Надявам се, че това ще бъде успешно. “Тази година футболистите отново подобриха рекорда.Най-добър в историята приключи в таблицата по-миналата година, когато 37 точки бяха тридесет кръга на осмо място.

Тази година, все още има 8 дуели, Ихлава е осмият стъпало и има 27 точки.

Не е нагоре или надолу. На петия Теплице загубен отбор Klusáčkův 5 точки водят в предпоследния Храдец Кралове има точки 9.

“Спасяването по-сигурно е, но най-вече просто около тридесет точки, би било хубаво, ако го направи възможно най-бързо. Но въпросът е колко точки тази година ще струва. Всичко може да се случи, “казва Fatty. Футболистите могат да утешат факта, че имат много. Те все още чакат дуелите с единиците зад тях.По-конкретно, Славия Прага, Острава, Бърно и Либерец. “Но не ми пука за партито”, казва той честно. “Всеки мач е различен и това няма значение кой си играе”, каза 29-годишният Бек.

Най-вече това, на няколко пъти тази година Ихлава убеден. През ноември лидерът на масата – Виктор Пилзен – победи домакините. От такъв мач очакваше точки за Highlands да бъде единственият оптимист. Вместо това, тя може да е фен на “трудно” преди мачовете, както и Прибрам Ихлава, срещу която скочи през уикенда.

Срещу Středočechům но едва ли е продължило точка. “Това е победа за нас”, каза той след мача.Първото полувреме, когато Петър Tlustý отвори резултата с пряк удар, Jihlavští изигра доста добре, но втората половина падна.