“Руби”. Бердиев се завърна у дома

“Руби”. Бердиев се завърна у дома. Само това е достатъчно, за да включи Казан в претендентите за медали. Освен това, с много силна композиция (която Gracia се възползваше от просто посредственото), следвайки KBK дойде пристигането от Ростов. Точно сега, списък от “Рубин” за двама членове. Ще дадем една година, за да подредим играта и да я поставим, защото “просто” постави “Ruby” в топ пет. Но няма да се учудя, ако през следващата година Татарстан спечели завръщането на чашата на шампиона обратно към себе си.

6. “Краснодар”. И тук всичко е тъжно. Галицки, въпреки всичко и преди здравия разум, напуснал Игор Шалимов. Темата на треньора на Краснодар заслужава отделна голяма статия, затова изразявам чисто лично мнение. През последните шест месеца основният клуб на Кубан играе без треньор. И тъй като, както знаем, дори и Барселона не е в състояние да играе без треньор (здравей, Тата Мартино), смея да се предположи, че не катран, няма нова Vanderson директно в европейски купи “Краснодар” не е удължен.

7. “Терек” a.k.a. “Ахмад”. Основното прехвърляне на тази година в Чечения е промяната на името, без да се каже по дяволите за историята на клуба и в същото време за почитателите. За да бъде по приблизителна до състава, а след това получи Олег Кононов за “Терек” (съжалявам, но искам да се обадя на клуба по този начин) – голям успех. Съставът на Грозни бой + през лятото дойде в клуба 3 млади бразилци (как те са талантливи, ще покаже сезона). Но все пак клубът за първи път ще остане близо, но не и в зоната на европейските купи.

8. Динамото. “Динамо” взе perdivom почистване, отбеляза Дяков обратно Йонов, наляво по postoyanku звяр Панченко хване истинския Vandersona на “Краснодар”. Добро допълнение към композицията, която донесе всички FNL. Ако друг избяга от робството Погребняк договор (над какво, нещо като, работа), а парите малко повече за укрепване на състава на пространството в долната граница на върха на таблицата за новодошлия на Висшата лига (за съжаление), може спокойно да се бори.

“Vanguey, днес сме с вас …”. Финална маса на Висшата лига 2017 / 18Фото: R-Спорт

9. “Ростов”. Трудно лято се преживява на Дон. Маса миграция, заедно с треньора Глория и консултант, вицепрезидент, или просто Bekievich и половина бази на брега Казан Ривиера трябваше да оближе клуба. Леонид Кучук бе призован да спаси положението (си спомням, че последният му пълен сезон в Русия завърши с бронз за “Loco”). На мястото на напусналия дойде група от играчи, водени от Юсупов и наети от “Челси” (вече интригуващ съгласни) Кинтеро. Като цяло “Ростов” не е толкова катастрофален, колкото изглеждаше през юни. При пристигането на “Бавария” или “MU” на “Олимп” може да се забрави, но под статуса на силен средни селяни не трябва да падне точно.