Рахим Стърлинг добавя импровизирани замах да плътни линии Пеп Гуардиола

Гледането на този див, брилянтно забавна игра във Висшата лига, намалена в пъти, за да селекция от синини сблъсъци около централния кръг, вие се страхува за тебешир място Пеп си. Sterling остана встрани, но и се озова сам впримчат в потушаването на органи като почти всеки друг играч на терена. Гуардиола бушува и се завъртя и постоянно се хвърли изолирани му слоеве на тъчлинията, един човек от завои ужасени и консумират от прекрасна бъркотия от висок клас футболен мач пред him.Sergio Agüero колчета Ливърпул, който ще спаси точка за Манчестър Сити Прочети повече

Това беше, както винаги основен повод за Sterling, който започна на правото срещу бившия си клуб.Той играе доста добре също, създавайки наистина увлекателна изложба на почти-, но не съвсем, на скорост и умение и цел, която никога не изглеждаше съвсем да бъде насочена само правото степента на точност. Добре дошли в Premier League, Pep момче. Land разочаровани Шампионската лига нокаут етап patsies. А мястото на уловените енергии и загубиха форми, в които никой не остава на място на тебешир.

На моменти през първата половина тук Sterling приличаше на човек прави изключително убедителен впечатление на един много добър футболист. На най-малко три пъти той нарязани вътре и победи два или три защитници на Ливърпул през по поръчка комбинация от близо контрол, сила и краш справяне кървава непредубеденост.Движението му на разстояние топката напусна Джеймс Милнър бръмчеше около като влекач със счупен рул. Мощност, киното, завои, сърце. Sterling тя има всичко точно сега, просто някак си не съвсем в правилния ред, или с достатъчно на фин ръб.

Sterling се оплака, че не е достатъчно трениран под Маурисио Пелегрини. Под Гуардиола той е дал свобода да използват своите силни страни, които мощно изправено бягане стил, висока класа, ускорение. Цели, асистенции и изключителни изпълнения са дошли в не капе на излияния. Но той се придържа към него, както направи тук, на влажна, хладно Манчестър пролетен ден – иначе известни като Манчестър пролетен ден – че се обърна на Etihad трева дълбоко сварената лимонено зелено.Sterling започна на десния край на предната тройка, в директна конфронтация с колегите момче Милнър. В началните секунди той направи точно това, което би искал неговия мениджър, работещ директно в неговия пълен назад като края далеч произвежда първия си дълбоко тътен, подвижен Бу на следобеда.В 14-та минута на срещата имаше красива далечни разстояния сто и втората с Дейвид Silva, Sterling спринт надолу хълбока му да вземе връщане мине толкова брилянтно, претеглени и резба то само подчерта смачкване скуката на своя кръст по номера към мястото, където Sergio Агуеро може да има been.Pep Гуардиола: Манчестър Сити привлече с Ливърпул “един от най-щастливите ми дни Прочети повече

Leroy СЕЙН е изпратен тичащи в удар от пас Sterling му, топката положена назад в крайна сметка да David Silva, които скастрена удар на сантиметри. Думата “евентуално” е ключът тук: пас Sterling бе изпратено здравомислещ просто твърде широк. Секунди по-късно Sterling почти дойдоха в края на СЕЙН е изсвистяла ниска кръст, но висяха обратно точно в неподходящ момент.Решения, решения. В 39-та минута на срещата ключовият момент на половина пристигна, Sterling не е в контакт с ниско напречно Силва с цел не толкова зейнали като разпери. Повторни възпроизвеждания предложени Sterling бе фаулиран, Милнър стреляйки десния си крак, той се отдръпна, за да стреля. Трудно беше да се обвиняваме съдията в объркването. Също така беше трудно да се избегне чувството, че човек, противник и топка трябва всички да се озовава в мрежата, влекачи и пътувания бъдат проклети.

С половин работен ден, Sterling бе премина пет пъти, бил хванат в засада четирима пъти и завършени само 10 пасове, изумително Stat дал много видими му участие почти всеки път City отиде напред.Но след това, дори в кал-борба, като например това, прецизност е всичко.

Roberto Firmino беше Sterling е де факто подмяна на Ливърпул. Той не направи почти нищо тук, но е създаден първия гол в началото на второто полувреме, като само правото тече в подходящия момент, за да подлее Гаел Клиши и направи тромав фал. Милнър, които може да са били изгонен за това фал на Sterling, остана наказанието далеч красиво.

Това беше забележително как баланса променен на полето на Сити като Кевин Де Бройне преминали към тази страна. De Bruyne е различен вид на нападателя, един човек, който играе студено, можете да изберете и изпълни полето прохода при висока скорост, тези с лазерно насочване пинг и побутвания.ниско Неговия кръст от фланга Sterling е направил Изравнителният гол Agüero подстригва възхитително в далечния ъгъл.

Sterling продължих до края, все още прави писти, все още се върти в пространството, просто някак си винаги изглежда като човек с половин сценария наизуст.

Precision ми дойде навреме. Тук той е още по-блестящо забавен спектакъл прав за себе си в ден, когато необузданост и капризите на вихъра на Висшата лига са като живи, както винаги.