Радвам се, че ни каза направо, коментирайки извинението на Воракек на Калуш

Voracek, най-продуктивният чешки играч на тазгодишния NHL сезон, отказа сбогом, преди да отиде на шведските игри. – Може да играе голяма роля. Ако играчът не се чувства комфортно, той не може да остави всичко на леда, “треньорът на Филаделфия Калус.

” Просто е по-добре, ако играчът на самолета каже, че се чувства уморен да дойде и да не дава 100% , Когато тези момчета не смятат, че не са в състояние да се извинят, “каза опитът на Ворачек.

Отсъствието на по-младата Зача, която Ню Джърси не препоръча да представлява, беше гръмотевично. Той страда от проблеми с китката и трябва да претърпи незначителни операции. Той вече е опитен играч, който има два сезона в НХЛ, което е най-доброто състезание в света.От друга страна той не играе много в нацията и има въпрос как да се приспособи, “казва Калус.

Очакваното извинение дойде от KHL – победител в Купата на Гагарин с Казан, Иржи Секач е ограничен от множество здравословни проблеми. Финалите на континенталната лига играха със счупена ръка, притеснена от проблеми с сухожилия и хрущял. “Като Куба Voráček има много опит от националния отбор, жалко,” признава Kalous.

И той съзнателно добавя, “Ние трябва да се справим с него.”

Това, което се случва от чужбина, се очаква да пристигне защитник Радко Гудасе, който все още чака официално интервю за излизане във Филаделфия.Бек има страхотен вкус да представлява, но шведският турнир със сигурност няма да си заслужава.

Мартин Нечас може да се насочи към Скандинавия. Нападателят в Бърно е след спечелването на титла за анти-антибиотици, която трябва да вземе поне до петък. Ето защо той не напусна отбора в сряда.

“Но е възможно тя да пристигне през уикенда. Pepa Jandač (Team Coach) е в контакт с него, ще видим как ще се чувства, “той не е сигурен Kalous.

Но ако той не е през уикенда, шанс като възрастен полузащитник да напусне Световното първенство през май? „Мартин се представи отлично през втората част на сезона.Това е и вариант, казва Калус.

Чешкият отбор е първият тур по Евро Хокей и ако се представи добре на последния турнир в Швеция, той ще поеме контрола над четиричленната компания за трети път. Националният отбор е направил това през 1998 и 2012 година.

“Създаваме отбор за шампионата, но в същото време оценяваме всяка победа на нашия екип. Всяка победа ще бъде фантастична, “той не подценява приятелските отношения на турнирите Kalous.

Треньорът, който ще бъде помощник на Йозеф Джандак в Магнитогорск, Русия, очаква по-тежка конфронтация от седмица преди това в Пардубице. “Всички отбори взеха някои играчи от НХЛ.Системно обаче няма да се промени много, ще бъде повече за качеството на представянето, което тези момчета ще донесат. ”

Шведските хокейни игри ще започнат в четвъртък. ( Повече за турнира тук )