Проститутките ще поканят гигантите: Вече имаме достатъчно от партидата над партидата

Двама от най-добрите играчи ще играят в плейофите, третият ще отиде в CEV Cup.

Искаме да направим най-доброто в игрите и ще чакаме противниците да имат лошо време “, коментира треньорът на Протейовски Агел Мирослав Чад, който разбира, че късметът на отбора няма да донесе успех. – Нямаме какво да чакаме. Трябва да покажем нашето качество и да играем за всяка топка. “

Прогреса в CEV Cup ще бъде голям успех в състава на групата. Простейов не може да изравни икономически с руски и азербайджански клубове, той изостава от полския. “Бихме искали да предложим оферта от Anu Bjelica от Сърбия.Но ние не можехме да се конкурираме с предложението на полицията “, каза Чад. Въпреки финансовото превъзходство на конкурентите му Хана те се разбъркваха тайно след изненада. Те управляват у дома и биха искали да изпитат успех в Купата на Европа. – Не казвам, че ще се случи. Но това е същото като в футбола. Спарта също не успява, когато спечели над Прибрам. Той мечтаеше да победи Байерн “, каза Петър Четил, председател на борда на ВК Агел Простейов.

“Нашият успех не се измерва, като побеждаваме Olymp Olympus Extreme. Това е очевидно. Успехът ще бъде победата над полската полиция. Винаги строихме този сезон като връх на сезона. Критерият ни за успех зависи от нашите критерии.Тазгодишното навлизане в групата е брутално. “Простеов влиза в престижния конкурс за седмата, а през предходните години е ударил двама от опонентите си. Заекът успя да победи веднъж на четири мача, като Казан играе два дуели. Вкъщи той спечели 3: 1, а Казан удари 2: 3, когато поведе 2: 0 на сетове. “Това показва, че дори и с голяма услуга може да бъде успешна. Със сигурност ще напомня на екипа тези резултати. Кадрите са различни, разбира се, но като мотивационен фактор го приемам “, каза треньорът на ЧАда. Чешките шампиони чакат натоварващо пътуване. “Нашите финансови разходи за тазгодишната Шампионска лига са най-високите в историята. Само пътуванията до Русия и Азербайджан са голяма тежест “, каза Читил.Въздушни трансфери до отдалечени местоназначения, към тази напомпана програма. В допълнение към Лигата Шампионите играят и мачове в Купата на Екстрали и Чехия. “Това е една борба”, той признава, хванат.

Треньорът все още се страхува от претоварване вашия екип. “Ние ще помогнем на играчите във втория тур, особено в extralys. Ние ще играем в седем “, казва Чад.

Засилването на Простейов е немска сетер Катлийн Weissová, която трябва да бъде добър заместител на Павел Vincourová който бе начело на италианския клуб във Висшата лига Scandicci. На мястото на блокер, друг германски играч Стефани Каргова укрепи комплекта. Тя беше наранена на Световното първенство, а ръководството на клуба се замисли за известно време дали да сключи сделка с нея. – Тя претърпя тежка дрънкане на глезена си. След максимално медицинско обслужване я обединихме.Тя вече е скочила в екстралигата и ще играе в Казан – потвърди Чада