Предимството на хокейците Болеслав. Срещу Трнец те чакат малко

Повече от 450 километра по пътищата, повече от четири часа в автобуса.И тогава на леда срещу най-големия фаворит, хокейна лига.

Ако очаквате, че екипът на Болеслав качването на дълъг път на другия край на страната, за да преминете и изграждане на на място преди мач комфорт ви обърка.

“Той отива на сутринта, в деня на мача, а също така играе роля суеверие”, каза главен мениджър на клуба Болеслав Ян Тума. “Имаме опит с пътуване в деня преди и дори играчите не искат да променят начина, по който заповедите на сезона.” Болеслав завърши основната част на Екстралига на десето място, като се избягва игра на изчакване и плейоф и в предварителния кръг в плейофите vyšlápl Пилзен, под диригентството на капитан Дейвид Vyborny го обработил 3: 1 мачове

Сега е в начина на добър или лош калибър

“отиваме да Тршинец, който е изправен пред една-единствена цел, която е заглавието…Няма да е лесно, но ние ще се опитаме да го направи по-трудно за тях най-много, “обещава треньор Болеслав Франтишек Výborný, който със своя колега Мариан Йелинек удължил договора в клуба за две години.

“Това е добре за младите играчи, които плейофите Екстралига никога опит, че малко otrkají. Това е страхотно преживяване, защото те ще играят серия срещу най-добрия отбор на базата. Какво повече може да поиска “, добави ветеран бард на треньор.

Тршинец в края на тялото лесно да загубят дъха си. Разбира се, първото стъпало на гърба пише няколко неочаквани загуби, един у дома и се подценява Болеслав (2: 5). Но оттогава богат клуб изпразни лазарета и в четвъртфиналите сега ще скочи като гладен лъв.

“Тршинец има може би най-добрият отбор в лигата.Имаме удоволствието да предложи на феновете най-малко две четвъртфиналите, ще се опитаме да дразни минимум поне една битка, за да спечели “подход към серия от скромно Дейвид Výborný, известният играе ръководител на екипа. “Шансовете Třince определено са по-големи, но ние ще го ползват и сега имаме какво да губи. Пилзен Ние също искахме да дразни и ние бяхме в състояние да се движи през него “, той се усмихна четиридесет нападател.

Тршинец ще падне с новобранец огромен провал. Неговият треньор Иржи Kalous но предупреждава: “Болеслав на екипа в сегашния си вид е много труден противник, всички играчи се борят чрез невероятна еуфория. Те имат отличен, Брос или Млад Мусил. За това, умело и бързо крила.Ние ще бъдем бдителни. “

Болеслав първите си четвъртфиналите в историята на клуба се радва днес в продал Werk арената.

А ще се опита да направи по-голямата част от публиката напусна залата тъжен.