поражението на Англия от Ирландия необходимо събуждане по телефона за Еди Джоунс

В след 30 години повечето хора търсят в таблицата на Шестте нации 2017 ще поеме Англия се радват на истински златен сезон. Екипът Dylan Хартли неразпределената титлата си, завърши турнира с втората най-висока тяхното хвърляне на опита от 2004 г. насам и се равняваше на световния рекорд за поредни големи Тест победи.Отборът все още е най-вече млади и само Нова Зеландия са поставени над тях в световната ранглиста.

Тези, които имат по-дълги спомени, все пак, няма да забравя як доза от гледна точка раздаде на Ирландия относно сключване уикенд в конкурс, който остави много неспокойни въпроси висят във drizzly Дъблин въздуха.

Когато се стига до въвеждане на залата на славата на Англия Test ръгби е зле проваля теста за допускане, че не дори да вкара пробвам за първи път в Еди стопанисване на Джоунс. Не за първи път си най-добре подготвените планове не успяват да оцелеят на кратко пътуване през Ирландско море.

Ирландия напълно заслужаваше наградата си, но Джоунс и играчите му ще трябва да се задушава на този разочароващ финал за известно време.Странното плоскостта на първите 40 минути, липсата на точност, неспособността да се справят с допълнително телесност на Ирландия: за отбор с такива грандиозни амбиции Проверете реалност беше sizeable.England преследване на турнир от Големия шлем и записа осуетени от предизвикателно Ирландия Прочети повече

не е срамно да губи 13-9 срещу страничен които сега са победени всички топ три класирани страни в света през последните пет месеца, но, независимо от трудните условия, Англия също направи голям принос за собственото си падение

Това се е случило преди по окончателния уикенда:. на техните игри 18 Шестте нации в пет кръг, Англия имат скромен 50% запис.Концепцията на други отбори повишаване на нивата си срещу англичаните е твърде позната, но липсата на посещение острота предложи едно от следните две неща: пълната на обучение режим под Jones започва да се изравнят с един или два или този отбор все още не е съвсем като последователно приспособими като дългата печеливша план може да предложи.

Това, помня, беше ирландска страна липсва най-добрия си играч, потърпевшата Conor Мъри, принудени да извършат късно рокади от осакатявам ощипване Джейми Heaslip в топлите -до и преди това добре бити от двете Шотландия и Уелс. Англия са били уредени, добре подготвени и с очакване, но едва отправи удар.Само срещу по-долу дружества с шотландците, в крайна сметка, трябва те изглеждаха като екип от потенциални световни шампиони.

, както и гарантиране на няколко ресни английски съперници ще бъдат отрязани от Lions списък Уорън Gatland на , тя оставя Jones с някои средносрочни дилеми. Хартли е свършил чудесна работа за насърчаване на добър отборен дух, но нищо подобно като доминираща сила, тъй като той е бил преди няколко години.Заедно с съотборниците му Джеймс Haskell и Майк Браун той ще се обърна 33 от време на следващото световно първенство, който започва и шансовете на трите участието отвъд тази есен, да не говорим в Япония през 2019 г., трябва да се носи. “Това беше като World Cup окончателно днес и ние не бяхме достатъчно добри”, каза Джоунс, леко зловещо. “Но ние сме по-добре, като този опит днес, отколкото в Йокохама стадион в 20:00 на 2 & Nbsp; ноември & Nbsp;. 2019”

Той е прав, разбира се.Загубата в Дъблин през 2001 г., в ретроспекция, вероятно помогна Англия спечели Световната купа през 2003 година; тя се концентрира съзнанието и да ги научи да бъде по-безмилостен на няколко фронта

Това може все още да има подобен ефект това време, ако един смирен Били Vunipola е да се повярва:. “Ако се вгледате в най-добрия отбор в свят и как те реагират на загуба, те винаги се върне по-големи и по-добре.Следващия път, ако има следващ път, ще бъде по-добре “Англия в класирането удари ендшпил срещу Ирландия непреклонна Джони Секстън. | Анди Bull Прочети повече

Vunipola е напълно наясно, че може да се похвали печеливша запис, докато Одисей на Джеймс Джойс е малка полза, ако го замъглява други съществени въпроси.

играе по този начин, Англия не би просто се борят да победи Нова Зеландия, те ще са се понижили с 25 точки.Тя просто подчертава, че всички малки екстри Джоунс – на джудо, тактическия периодизация, на заключителен етап на гостите футболни треньори, специалист визия, финансовите стимули, на медиите разбирам – брои за доста по-малко от играчите му са в състояние да се престрелка и да преговаря по свой собствен начин от неприятности, когато нещата се объркват.

“Всеки път, когато имаме близо до тяхната половина ние ще направите грешка или предоставя оборот и ние току-що се върна в нашата половина”, каза Haskell. “Трябва да се изгради натиск срещу страничен като Ирландия – и натискът беше всичко за нас. Това няма нищо общо с тактика.Това е до индивидуални грешки. “

Може би, но през първото полувреме имаше и ехото на Италия игра и продължителни периоди от мача Уелс, с Англия борят forany вид инициатива.

<р> Ирландия човека на възраст само onetry себе си, чрез разпъване Iain Хендерсън, но би могъл да има няколко други; посетителите едва застрашени ирландската линия през цялото време.Петър О’Махони, превърната в последния момент, за да стартовия състав, имаше Stormer и много малко англичани представиха по-добре и тяхната противоположност numbers.Ireland 13-9 Англия: как играчите Шестте нации в Дъблин оцениха Прочети повече

Нищо чудно Gatland можеше да се чуе размишлява на глас за недостига на терена победи – в Италия настрана -. в този шампионат в контекста на Lions одисея това лято в Нова Зеландия

Joe Launchbury е имал глоба турнир, Dan Коул остава изключителен слуга и били Vunipola ще бъде различна теза, когато той е напълно годни, но усмивките на подиума като осветлението на стадиона бяха бледи и Англия бяха връчени трофея изглеждаше напрегнат в няколко случая.

” Това е странно чувство, но, в крайна сметка, ние спечели турнира “, каза Хартли. “Загубихме, но това ни дава една добра проверка на действителността, че ние не сме готовия продукт.”

Дори капитанът, макар, притежавани до някои съжаления. “Това е проява на лош вкус.Ние не го направи в стил или мода, която ние искахме. “

Това беше далеч по-сладко изход за Анди Фарел, треньорът на отбраната някогашен Англия, които очевидно бяха поиска енергична реакция на разочароващото второ Ирландия половината в Кардиф. “Те са брилянтно треньор и те изпълнен плановете си добре”, каза Джоунс, който все още се очаква 15 Англия играчи на турне с лъвовете.

Той лесно може да бъде прав, но О’Махони, Хендерсън, CJ Stander, Tadhg Фърлонг и Джак McGrath всички заложили категорични твърдения, когато тя наистина има значение. заслужаваше 2017 успех на Англия, дали ни харесва или не, винаги ще има прикрепена зелена звездичка.