Пет подкрепления на Челси, които вече са в клуба

За феновете на Челси няма мир. Нестабилна игра, загуба на форма на водещи футболисти, скандали и странни тактики – има много проблеми. Освен това миналата седмица ФИФА обяви забрана за закупуване на нови играчи. Това не е печалба.

Феновете звучат тревожно, но не трябва: през следващия сезон, отборът, за който никой не говори, може да помогне на отбора – неслучайно клубът вече е наел 41 играчи в клуба! Сред тях със сигурност ще има няколко изключителни таланта.

Помислете за най-интересните от тези момчета.

1. Тами Абрахам

Този сезон, Челси има огромен проблем с атаката. Те очакват твърде много от Азар, твърде често нападателите се оказват празни. Дебел, Мората – всички те не укрепиха екипа. И с всичко това, най-талантливият млад голмайстор по някаква причина отиде на заем в Aston Villa.

Може би фактът е, че Челси е недоволен от резултатите на Тами Абрахам в Суонзи миналия сезон – след това отбеляза само 5 за 31 мача. Но ние не трябва да забравяме, че няма лебеди, и почти не създава шансове. И самият англичанин излезе в базата само на 15 срещи.

До 17-та година младежът в актива имаше 23 гола за Бристол Сити, а този сезон в Астън Вила успя да прекъсне 20 за 28 мача, тоест гол за 121 минути. Не е зле

Игуаин дойде в Лондон назаем, но няма да работи постоянно. Мората иска да избяга в Испания. Като цяло, перфектният момент да се доверите накрая на младежкия си отбор.

2. Мейсън Маунт

Ние не се страхуваме от ограничения. Пет подкрепления на Челси, които вече са в клуба

В Англия много хора вярват, че Мейсън Маунт е може би най-талантливият възпитаник на Академията Челси в продължение на много години. Сега той е в полза на заем от окръг Дерби, където с него работи легендата на Челси Франк Лампард. В Шампионата Маунт бил толкова добър, че дори бил повикан в Англия, въпреки че не се качил на терена.