Пейсли Парк придава на Ема Лавел този плам на фестивала Челтнъм

Пейсли Парк беше изключително популярен победител в препятствието на Клив и със сигурност никой кон няма да влезе тук на фестивала March’s с по-голяма тежест на обществените настроения зад гърба си.Той беше пред вратата на смъртта и това е забележително възстановяване, а аз просто наистина се разклатих. ”

Правейки всичко възможно, за да играе готино и не съвсем успя, Лавел поздрави журналистите с: нали? ” Треньорът на Уилтшир е имал своя дял от лош късмет от 20 години с лиценз, но може би най-голямата й работа през следващите шест седмици ще бъде да сдържа нервите си и тези на човека, който е станал най-важният й собственик.

„Андрю е най-необикновено смелият мъж – каза тя, – и той може да пие по-добре от всеки мъж, когото познавам. Не може да се случи на по-приятен човек. Не всички започваме в живота на равни условия и той определено не е позволил това да го възпира.Развълнуван, тъй като съм за нас, аз съм още по-развълнуван за него. ”

Имаше много по-близък завършек на Cotswold Chase, когато Фродон по-скоро се придържаше в своя полза, докато уморяваше хълма с Елегантно бягство удря безгрижно след него. Но победителят направи достатъчно, за да убеди връзките, че Златната купа е мястото, където му е мястото, освен ако меката земя в средата на март не принуди късен превключване към по-краткия Ryanair. Talking Horses: Racing “липсва трик” над действащите дронове за залагане Прочетете повече

Това означава, че Брайъни Фрост вероятно ще се превърне в третата женска жокейка, която се е возила в най-престижното състезание по скокове и въпреки че Фродон е изстрел 20-1, той със сигурност ще даде на своите поддръжници тръпка с още един преден план, удебелен – усилие за скачане. „Толкова смел, нали?“ Каза Фрост. „Цялото сърце е там за теб.Аз и той там, това е най-добрият вест, в който някога сте могли да живеете. ”

Пол Никълс смята, че е оставил Фродон в галоп за това състезание, необходим риск, ако конят трябва да има подходящ сред сезонна почивка и така има по-остър ръб, който да му бъде поставен преди Златната купа. „Ако все още мога да извлека още малко подобрение от него, той е от типа кон, който може да се сблъска с рамката“, каза треньорът. Кратко ръководство Съветите на Крис Кук за неделното шоу Скрий