От Ивана Hrozného стана Retired Иван усмивка на

ОСТРАВА. Бившата номер едно в света Ивана Lendla прякор по време на кариерата си и Иван Hrozný. Той имаше принудителна начин на игра, вечно сериозно изражение, peppering опонентите насилие топки, а също и за журналисти изглежда недостъпен.

Роден в Острава с американски паспорт, след шестнадесет години, се завръща в тениса от заменен. В петък изложба мач в родния си град извършва в сингъла петдесетте с голям съперник Бьорн Борг хубав тенис, той се забавляваше публиката и след това препълнен с остроумие по време на пресконференция.Той се превръща в усмивка Иван.

От организаторите получиха носител на ризата осем Титли от Големия шлем с надпис Ostravák.

Vydarený събития в ЧЕЗ Arena съд заяви бащата на пет дъщери – Marika, Isabelle, Каролайн, Даниел, Никол, Саманта с майка си остана у дома си в Beach Vero, Флорида – чешки език с американски акцент върху различни теми.

“С Иван искаше да спечели, но сега резултатите не са толкова важни”, той се завръща на 54-годишният швед за сингли ите Lendlom 4: 6, 6: 7-ми “Наслаждавах се на играта, публиката ще види добро тенис. Състояние аз се чувствам много добре, ние все още може да продължи. Добре е, че Лендъл се върна. – липсва тенис “

Борг все още поддържа атлетично тяло.Покриване на целия двор, често той се приближи до вратата. Дървени ракета от времето на най-голямата му слава разменени за модерна графит, но стачки, движението и каменисти изражение на лицето, за което той нарича Iceborg (лед Борг) той остана.

борили 11 титли от Големия шлем, когато, след като загуби на финала на Откритото първенство на САЩ през 1981 г. с Джон Макенроу внезапно реши да сложи край на кариерата си. Той е само на 25 години. Тенис свят остава в шок.

“Чувствах се уморен, аз загубих мотивация”, спомня си той. “Когато се събудих на следващия ден и нямаше да играят тенис, това е невероятно чувство.”

Борг преживя бурен тенис пенсиониране.Първите две бракове с румънска тенисистка Мариана Simonescuovou също с италиански певец Лоредана Berteovou той се разпадна. Докато приемат различна история. Стая за да открие с Патриша Ostfeldtovou, който сега живее в Стокхолм като грижовен баща.

“Аз ставам в шест, заведете децата на училище”, се приближи текущия ден. “След като на игра на тенис, или отивам в офиса и посвети на бизнеса. В следобедните часове на децата, ние да си напишеш домашното. Стигаме до тенис, другите пръстените “.

От активната кариера почувствах като преследвано животно, криейки се в предната част на тълпи от фенове.

В Острава е отказал интересуват от фотография. “Искаш ли подпис?Заповядайте, “той отговори небрежно в коридора след изложба мач.

Оказа се, че тенис отново е изпълнено. Mecir Борг беше моят идол

словаци, но игрите бяха изтеглени контузен в коляното. Big котка убиец или шведи, като олимпийски шампион през 1988 г. по прякор, гледане на дуела на бившите световни единици Лендъл – Борг 6: 4, 7: 6 в кутията и да обновите вашите спомени. “Иска ми се да се нарани. Исках да играя срещу Борг поне по двойки “, съжалява Mečíř. “Ние никога не един срещу друг на корта се е случило. Когато свърши, аз все още играе на ATP Tour. В младостта си той е моят идол. Liftované донесе стачки и имаше две ръце бекхенд.Опитах се да му подражават “

Mečíř е два пъти в турнири от Големия Шлем финали -. В Ню Йорк през 1986 г. и в Мелбърн през 1989 г., но всеки път, когато pipped заглавие Лендъл.

“Иван беше много силни противници”, спомни си той словашки тенисист. “Украсена го настаняване, преместен добре, натиск. Беше му трудно да се намери рецепта. Спечелих с него само веднъж, през 1987 г. в Маями важните мачове на дялове I, обаче, не е достатъчно за него. Аз му се възхищавам, че той може да се върне и как сега играе през петдесетте години. “