открит борба Айова се срещнем настроен да разбие отсъствия

Университета на Айова се очаква да обяви борба с двойна срещат, за да се проведе открит футболен стадион на училището, че почти със сигурност ще разбие марка на NCAA посещаемост.

Слухове се срещат, за да се проведе в Kinnick Стадион преди 14 игра на футболния отбор през ноември са достигнали височина треска от вторник насам, когато официален Twitter акаунт на отбора по борба е публикувал датата на бъдещия двойно насложена върху hashmarks.

говорител университет Крис Брюър заяви пред Guardian в четвъртък че официално изявление “с подробности за всички специални събития” ще бъдат направени 6 август, когато цялата схема ще бъде освободен.

текущата NCAA борба посещаемост рекорд се държи от Penn State, който привлече 15,996 фенове за 2013 двойна срещу Питсбърг.Това избивайки предишната марка на 15955, определен от Айова в двубой срещу Су-Hawk срещу в състояние съперник членка Айова през 2008 година.

Открит се срещат на стадион Kinnick, на 86-годишната мястото на Айова кампус с изброените капацитет от 70 585, почти със сигурност ще скочат над тези стрелки.

колеж борба рутинно привлича големи тълпи в Средния Запад, особено в Big Ten Конферентни училища, които в миналото доминирани националния пейзаж.Никъде това не е по-вярно, отколкото в Айова, където 23-часови национални шампиони са довели страната, в присъствието на всяка от последните девет години.

Миналата година Хоукай средно 8,358 фенове в шест duals и водената от нация в общата посещаемост с 55,390 фенове, посещаващи седем дома дати, отбелязващи седма поредна година програмата е средно поне 8000 фенове. Това включваше висока от 11 882 за Iowa State срещат.

на NO2, No 3 и No 4 училища в класирането – Penn State, Минесота и Охайо -. Също родом от Big Ten

Други програми са експериментирали с открита среща в миналото , най-вече Cal Poly в Сан Луис Обиспо, Калифорния.Но по-студени условия Айова Сити без съмнение ще са предизвикателство за борците. Според Intermat, средната температура в Айова Сити на 14 ноември в диапазона от високо на 50Е и ниско на 31F.