Огромното количество работа

Огромното количество работа, класическата и много важна цел и лудият удар за топката в 81 минути, когато той не забелязва пет метра между него и Шченкович, е много мощен. В мача с “Спартак” Джеф също изглеждаше твърдо. Усеща се, че перуанците наистина искат да играят и вече започват да показват най-високото си ниво. Когато той е разпръснат до пълно, левите защитници на нашите клубове вероятно ще съжаляват, че са избрали този фланг.

Головин в момента изглежда по-уважаван от Миранчук

Головин в Купата на конфедерациите изглеждаше много убедителен, но Миранчук почти не игра там и мнозина бяха озадачени защо. Вероятно Алексей наистина трябваше да даде малко повече време, но днес, на фона на Головин, той изглеждаше като младеж. Александър целият мач беше една от най-забележителните фигури в състава на ЦСКА, през който непрекъснато вървеше топката и той действаше по възрастен начин, без да бърза. Дори и изкрещя на Ари, който е по-възрастен от него в продължение на 10 години, когато той падна на тревата в края на срещата. Представете си, че Miranchuk вика към условния Wernbloom? Не звучи реалистично, нали?

Golovin по-стръмен Miranchuk и още четири мача отваряне, “Локомотив” и ЦСКА Москва: Висшата лига

Алексей като цяло имаше добър мач, но беше включен по сегменти, понякога изпаряващ се за 15 минути. Но най-важното, което ме хвана за око – е просто пълната неспособност да решите миговете. Две убийствени позиции: на наказателната дъга и вътре в нея, когато Фернандес нежно хвърляше сферата на Миранчук. Два пъти топката под убиеца изчезна – два пъти Алексей изпълнява нещо напълно непонятно. Ако Головин удари, той стреля, както направи на 26 април, отбелязвайки трети гол в портите на Гилерме. Днес, говорим за “Арсенал” в отношението му вече не изглежда глупост.

Гилерме е време да помним, че отборът има и други голмайстори освен него

Маринато Гюлхерм е човек, който толкова свикна с ролята на вратаря “Локо”, че ще бъде изключително необичайно да види някой друг в него. Изглежда, че самият бразилец е толкова уверен в това, че той си позволява да извърши грешки като днешния. Удар от средна сила от 30 метра от Витиньо, проникващ под ръкавицата на Гилерме, както и абсурден изход от портата, когато топката се завъртя над Марината и плаваше в главата на Васин. И двата моменти трябваше да завършат с гол, но завършиха само един. Victor по някаква причина изпрати топката точно вляво от подравняването.