Ню Йорк Джайънтс признават: ние не знаем степента на наранявания Джейсън Пиер-Павел

Ню Йорк Джайънтс нямат никаква информация от първа ръка за степента на наранявания на ръцете Pro Bowl отбранителна цел Джейсън Пиер-Пол, претърпени в 04 юли фойерверки инцидент в Florida.Future на Джейсън Пиер-Пол Джайънтс “един остава несигурно след фойерверк нараняване Прочетете повече

на пръв поглед разочарован съсобственик Джон Мара разкрива, че повечето от знания на гигантите “за състоянието JPP му идва от неговите агенти и чрез текстови съобщения с 26-годишният, който е бил маркирани като франчайз играч и трябва да направят най-малко $ 14,8 метра през този сезон.

“разочарован съм, че не е тук”, каза Мара четвъртък, когато гигантите докладвани на тренировъчен лагер. “Това е най-доброто място за него да бъде.Ние имаме най-добрия персонал обучение в лигата и достъп до някои от най-добрите лекари в света.Мисля, че това ще бъде собствените си най-добър интерес за него да бъде тук по тези причини. “

Мара каза на екипа не е било разрешено да се разгледа Пиер-Пол, така че няма представа кога той ще бъде в състояние да играе, или дори, когато той ще се появи в тренировъчния лагер.

Мара поканен Пиер-Пол да дойде в Giants щаб за лечение, повтаряйки, че някой му казва да не се прави, че му дава лоши съвети.

“Ела у дома”, каза Мара, когато попита какъв съвет, че ще даде Пиер-Павел, които той определи като голямо дете. “Липсваш ни”.

Мара каза на гигантите са наясно с доклади Пиер-Пол имаше пръст ампутиран в произшествието и пукнат палец, но отборът не е в състояние да провери това.Той добави, че отборът се планира да се премести напред без него в този момент.

“Ние не знаем колко обширни повредата е, че това е проблем”, каза Мара. “Аз не знам колко пръсти, което има.Знам, че това, което сме прочели и какво ни е казано, но докато ние всъщност виждате размера на вредата, е трудно да се правят прогнози за това какъв тип състояние той ще бъде в “.

само контакт на Мара с Пиер-Павел е бил в текстово съобщение, в което играчът е описано вредата като неравност по пътя и че той ще се върне толкова добър, колкото някога.

“той сложи усмивка на лицето на дъното “, каза Мара.

Мара каза на гигантите направени дългосрочна оферта за Пиер-Пол в offseason но тя излетя на масата, когато той е бил наранен.

най- безпокойство в лагер Пиер-Павел е, че гигантите ще го постави в списъка на не-футбол травма заради раните си, след като той подписва офертата му.Ако това се случи, на гигантите не ще трябва да му плати, докато те считат, че е готов да играе.

Мара каза на гигантите са готови да говорят с Пиер-Пол за този сценарий, но не и докато не може да се разгледа ръката му. Той също така отказа да спекулира дали шестгодишно ветеран е на стойност почти $ 15метра годишно.

“Той е играл на много високо ниво в миналото”, каза Мара. “Той е рядък спортист. Докато не го видя и какви щети има, ние просто няма да знаят, че “.

Липсва тренировъчен лагер ще боли Пиер-Пол, който имаше екип-високо 12 и половина чували последно сезон. Гигантите инсталират нова защита при Стив Spagnuolo и детайли не го напуска зад останалата част от системата.