Норвежки гражданин със съветски корени

Вадим Демидов. Норвежки гражданин със съветски корени (Вадим е от Латвия) изигра 5 мача за Айнтрахт миналия сезон и, ако се наеме, 12 за Селту. Но в края на краищата нито един от тях не беше необходим. Досега никой не се е свързал с агента на централния защитник, но е малко вероятно футболът да започне сезона без работа, седнал у дома пред телевизора. На негова страна, възраст (26 години) и, разбира се, цената, или по-скоро неговото отсъствие. Мисля, че такъв футболист би бил полезен за всеки отбор от втората осем.

Матю Фламини. Французинът не успя да се споразумее за условията на личен договор с Милано, отказвайки да намали доходите си. На мястото си в “Милано” Андреа Паули вече пристигна, а Матие се впусна в носталгия и започна да дава интервюта, че би искал да се върне в Англия. В Foggy Albion, неговият амбициозен “Саутхемптън” Маурисио Почетино е готов да го приеме и, според слуховете, стар приятел Арсен Венгер. От Русия французинът е привлечен от петербургския “Зенит”, който трябва да фиксира дупки след заминаването на Денисов. Като се има предвид факта, че Flamini ще получи абсолютно безплатно клуба, е вероятно „Зенит“ да раздаде прилична заплата на 29-годишен халф, за да задоволи финансовите си апетити.

Франко Ди Санто. След като Ди Санто бе вписан в “Челси”, там играеше осем мача, но след това кариерата му падна в мазетата на английската Висша лига. Аржентинският нападател прекара цял сезон в “Уигън”, спечелил ФА Къп, едновременно излетял на шампионата. Ди Санто е все още млад (на 24 години) и е изпълнен с надежди да покаже на Челси, когото са загубили. Защо да не реанимизирате кариерата си в Русия? В московското “Динамо” той вероятно щеше да намери място, особено след заминаването на Кокорин в “Анжи”.