Не се заблуждавайте от тази усмивка

Изгубени – плачем. Кой от левите играчи няма “Ливърпул”
FootbalND – за ex-skauzerah, който може да помогне на отбора Jurgen Klopp този сезон.

Не се заблуждавайте от тази усмивка – Юрген Клоп изобщо не е весел приятел.

Когато германците пристигнаха на “Анфийлд” през октомври 2015 г., той отиде в чужд отбор и той веднага започна да се направи всичко възможно, за да го възстанови по свой собствен начин. Нова философия, нови играчи – всичко се промени. Много от любимите на Брендън Роджърс са изчезнали.

Без колебание той освободи Марио Балотели и Мартин Скъртел. Но отдаването на ненужни играчи е трудна задача. Според TransferMarkt, 18 от играчите (включително онези, които са напуснали) напуснаха отбора, което доведе до забележимо намаляване на състава. Това, обаче, не принуди Клоп да подпише никого през януари.

Така че, кой в ​​този сезон е особено липсва.

Кристиан Бентеке: Липсващото парче на друг пъзел

Изгубени – плачем. Кой от левите играчи няма “Ливърпул”
Снимка: Bleacherreport.com

От самото начало изглеждаше странно подписване на Бентеке. И това не е цената, въпреки че 39,53 милиона паунда осезаемо се удариха в кесията на клуба. Не говори за талант – белгиецът отбелязани 49 гола за 101 мача в “Астън Вила”, и това въпреки факта, колко зле играе birmingemtsy.
Въпросът е, че “Ливърпул” изобщо не е затворил тази дупка. Когато екипът дойде голям силен нападател, тя просто се възстановява от загубата на ключов крило Рахим Стърлинг в лицето.

Изглеждаше, че Роджърс е в отчаяние.

Самият Бентек играеше за отбора само шест пъти, преди северният ирландец да бъде помолен да напусне. Клоп даде му да играе, макар и статистика ни за други предпочитания специалист – 22 от 36 мача на белгийския прекарани на терена като резерва.