Най-лошият номер едно в света? Партньорът на Zach от Devils не е уловил печалбата от година

През 2016 г. той беше избран за звездата на NHL Star Match, наследник на легендарния Мартин Бродеур, рекорден победител в Devils.

Какъв парадокс: сякаш Вселената иска да укаже, че светът трябва останете в баланс. Как иначе можем да обясним страшния баланс на Шнайдер? Ню Джърси е отчаяна, ръководството тихо съжалява, че с 32-годишен вратар през 2014 г. той подписа pariuri online изгоден седемгодишен договор за 42 милиона долара. Тази инвестиция едва ли се изплаща.

Когато Шнайдер за последен път пусна три гола от седемте изстрела в мач срещу Лас Вегас миналия петък за девет и половина минути, той беше поставен в списъка на контузените играчи няколко дни по-късно и повикан от фермата Макензи Блеквуд. Официална причина? Наранени коремни мускули.Но всички подозират, че може да е различно. На 27 декември 2017 г., когато Детройт отпразнува окончателната си победа, дойдоха седем загуби и контузии. По времето, когато канадецът се възстанови, заместник Кийт Кинкайд започваше да има предимство със заплата от 1,25 милиона долара. Само за да ви дам идея: Schneider стартира седем пъти от самото начало, беше заменен два пъти, а в останалите случаи той събираше пет гола всеки път.Коефициентът му на успех спадна до 85 процента, като средно хваща шайба от нета 4.66 пъти на мач. Уилям Кариер, който видя добре. Ясно е, че в такива моменти психиката също играе голяма роля. Мачът на „Дяволите“ с Лас Вегас доведе до победа с 5: 4 след продължения. Но тук ни трябваше промяна. Това беше само началото на мача и искахме да дадем тласък на отбора “, каза треньорът Джон Хайнс.

Поставянето на Schneider в списъка на контузените играчи само ще удължи тъжния му баланс.Вероятно е да се простира за цялата календарна година. Може би дори повече. Междувременно Ню Джърси ще се чуди какво да прави с него. Можеше да се надява, че пауза ще му бъде от полза. Или да го изпратите във фермата. Като алтернатива той ще се case de pariuri licentiate in Romania опита да го предложи на други клубове.

В последния случай е ясно, че ще трябва да продължи да съфинансира заплатата си. Кой иначе би взел толкова скъп вратар без резултати и без увереност?

Mai mult: https://rezultatesportive.org