Мястото е ново, историята е същата

Депресията и алкохолът винаги са били част от живота му. Сега той се чувства по-сам от всякога. В Instagram той е постоянно с много хора, но всъщност той е сам. Той едва говори. Той отдавна е загубил любовта си към футбола. ”

На Световното първенство през 2006 г. Адриано трябваше да бъде един от най-големите, но сянката му се появи на трибуните. Той вкара два пъти – Австралия и Гана. В четвъртфиналите с Франция бразилецът почти не докосна топката.

Беше само на 24 години, но играеше само 12 пъти в тениска. На ниво клуб той ще участва в 156 срещи. Краят беше вече видим.
През сезон 2006-07 Адриано отбеляза шест гола за Интер. Година по-късно нищо не се е променило. Осъзнавайки, че трябва да промените нещо, Морати изпрати отделението в неплатен отпуск в Бразилия. Той тренира в Сао Пауло и се съгласи да играе там до края на сезона. В дебюта той бе отбелязан два пъти, а тениски с името му се отклониха като горещи пити.

Мястото е ново, историята е същата

Но скоро всичко се върна към „нормално“. Адриано бе отстранен за фаул на Доминьос от Сантос и след това глобен от клуба за закъснение за тренировки и престрелки с фотографа. Завръщането в Интер се проведе, но през 2009 г. той отново набира сила у дома, този път с голям успех. Благодарение на 19-те му гола, Фламенго празнува първото първенство от 17 години. Виждайки това, „ромите“ вярваха в неизбежното завръщане – но тя беше разочарована. В новия отбор бразилецът прекара седем месеца, осем пъти навлизайки в полето.

Най-големият нападател на виртуалния свят. Тъмната съдба на феноменалния Адриано

През ноември 2011 г. светът видя последния голям момент на Адриано. След това той се застъпва за Коринтяни. Той отново се нарича наследник на Роналдо, който наскоро висеше обувките си на един пирон. По ирония на съдбата, като се има предвид, че в същото време Адриано е претърпял сериозно нараняване на ахилесовото сухожилие. Така се връщат старите навици, а заедно с тях – постоянни партии.