Мичъл от Оломоуц имаше страхотен ден. Пардубице постави 30 точки

След третата си тройка в мача, Оломоуцо води 76 минути за 30 минути. Но след това в дома заета и се заселва в 85:85, завъртане на играта, за тях, но не успя.

“През втората половина ние бяхме в състояние да донесе, но ние винаги грешки в отбрана, а противникът наказва, дори кошница с фал. Заключение вече Olomoucko умело се грижат “, каза треньорът на Пардубице Томас Бартошек.

Východočechy не спести още 21 точки, Брандън копиеносец.

Тук, в премиера домашни изпълнения в надстройката мина много уверен, първо, упълномощено убедителни печели в група А1 с 23 точки в дербито със Свитуви (97:74).Въпреки това, ходът на мача беше доста различен от последния мач между тези двама противника в основната част.

“Разликата не беше така за тях, а за нас. В този мач в Tipsport арена ние поставяме много кошници контраатаки, имахме добри борби, а сега не е успешно. Ние Laxness в защита, а ние им помогна да стигнем до съществуването “, сравнявайки двата мача в Пардубице въртене Камил Švrdlík.

Играта е бил отнесен към баскетболисти на Оломоуц най дойде още от самото начало на мача, когато всички Pardubicím не ходя на лов.

“Въведение определи цялата игра. Ако имахме низ, можеше да изглежда по-различно, но трябваше да издърпаме цялата игра така “, съжаляваше Шверик.Оломоуц имали право по време на първото тримесечие създаде точки аванс, че по време на мача постепенно се увеличава, и са придобили лидерство запази до края.

“Ние не влиза в игра никак добре. Ние оставихме Оломоуц да свири. От самото начало, те дадоха лесни кошове, а след това те започнаха да ги пуснете още по-трудно “, каза той.

Кой е направил Бекс със сигурност най-големите проблеми през цялото време, че е Мичъл. Американският гигант е обявен за най-добър играч на дуел.

“Мичъл имаше страхотен ден, показва по-висока производителност. Той също така даде тежките три.Това е точно за какво говори: ние нека се разиграе в началото, те започват да вярват, че можем да ги победим, и в зависимост от това какво се е случило “, призна Švrdlíkův съотборник Андрю Кохоут

Най-близо. Пардубице беше в последната четвърт. В един момент противниците им бяха подложени на натиск и достигнаха разликата от две точки. Селището е много търсен Брандън Спиърман, който, обаче, направи няколко грешки и Оломоуц малка преднина в крайна сметка запазват.

“Вие никога не се позовава на факта, че можем да започнем да изтеглите противник. Оломоуч създаде 14-точков резерв и се придвижи напред.Това е трудно да се изравнят с последния момент “, той осъзна, Švrdlík.

Východočeši остане на трето място зад лидера Нимбурк и други Опава с печалба от 42 точки.

Оломоуц план има повече за разполагане на останалата част от фаза на състезанието на най-младия играч и се проведе в Пардубице. Марек Sehnal помогна 12 Иржи Dedek Франтишек Ваня 9 и 6 точки.

Най-ценна победа преди плейоф насърчи.