Мелбърн Виктори унищожи Уондърърс в А-Лига новия сезон

Беше подходящ начин за отваряне на 10-ия сезон на А-лигата. Най-големият клуб в страната, Мелбърн Виктори, препъва новите претенденти на Western Sydney Wanderers пред 30,083 будни фенове на стадион Етихад. Преди девет сезона мачът между Сидни ФК и Мелбърн Виктори беше говорител Точка на кръг като нова държава-базирани съперничество е роден. Но тъй като феновете на Wanderers влязоха на стадиона, за да запълнят разпределенията си, имаше чувството, че това приспособление може да стане най-голямото в състезанието. Цветът и шумът, който тези два клуба генерират, отекват в цялата страна. Първият гол се появи в рамките на 10 минути, а вторият в рамките на 20 и третият преди полувремето.Мелбърн Виктори, които не са се спечели първия мач от 2006 г. насам, едва ли можеше да се надява за по-добър старт.

С Матю Спиранович и Николай Topor-Стенли извън строя за Уондърърс, там е винаги ще бъде въпроси за протрито задните редици на гостите, и това беше ужас започне за готовност в центъра на половината сдвояването на Antony Golec и Брендън Hammill. Ако Странниците са майстори в паркинга за автобуси, това е повече напомня на Ото в волана след няколко твърде много brekky бонгове.

Но докато Странниците бяха ужасни, победата беше клиничен пред гол с нов облик пред три с участието на Коста Barbarouses Арчи Томпсън и бягащ човек Бесарт Бериша.Само на тези доказателства Кевин Мускат се надява да бъде победител с новата си формация. Гуи Финклер и Барбаросите се събраха добре вдясно, а Стенли Уондърърс вляво назад Шанън Коул беше под огромен натиск от Самото начало. Всъщност първият гол се появи след осем минути след като някои чисти играчи се състоят от Finkler и Barberouses. Новата победа, подписана от Matthieu Delpierre, се оказа свободна само на шест ярда и имаше малко Анте Чович, който можеше да постигне целта на Wanderers. В 19-ата минута Golec дръпна топката в кутията и натисна Бериша. В първия си мач от А-лига за победата той никога няма да разочарова.Един бърз поглед нагоре, за да изберете мястото си, а не глупости тичам нагоре и Бериша се скоро да поздрави феновете.

Доверието е до небесата за домакините, а дори и скромен Лий Broxham искаше да влезем в действието. След няколко опита от обхват, Broxham изскочил за трети гол Победата е на 28 минути. Отново беше Barbarouses които объркаха Коул надолу десния канал за избухването и след ударът му бе блокиран, Broxham лумна с топката през претъпкан защита в задната част на мрежата.

Марк Bridge извади един гол за гостите преди почивката, но това означаваше малко в контекста на мача.Странниците, които са изградили играта си около отбранителна сближаване, изглеждаха Объркани и непокорни.

Може би това е най-добре обобщи от четвъртия и последен гол Победата на. При никакви налягане на всички, Голец раздал притежание евтино, и със защитата печално положение, Бериша хранени Томпсън, който не сгреши пред вратата.

Странниците може да постави това нехарактерно изпълнение до липсващи плейъри и отвличане на вниманието на своите ангажименти азиатската Шампионска лига, но независимо, останалата част от конкурса са на предизвестие. Тази победа страна изглежда балансиран, творчески и заплашително.