Манчини върши лошо Нострадамус

Манчини върши лошо Нострадамус. Самоувереността на “Зенит” е грях
Отборът на Санкт Петербург победи Рубин в последните минути от домакинската игра. Още е рано да бъдеш щастлив.

Това няма да изненада публиката: “Зенит” отново разтърсва гърдите си. Говорейки за връщането на “футбол капитал” в Санкт Петербург, където той е изправен пред “най-популярния руски клуб”, отдавна се превърна в любимо тема за публикуване. Те караха в собствените си глави нещо илюзорен – и те вярват, че политиката на изобретение ще убеди другите. Между другото, понякога тя успее, защото има достатъчно глупаци в страната.

Преди срещата с “Ruby” на стадион “Санкт Петербург”, който е с капацитет 68,000 фенове, на официалния сайт на “Зенит”, заяви: “Мачът се очаква да бъде 45 хиляди зрители.” След мача беше открито: имаше хиляди 25.

Манчини върши лошо Нострадамус. Самоувереността на “Зенит” е грях
Снимка: ФК Зенит

Къде са 20 хиляди души повече – загадка от пророчеството на домакините. Абонаменти за сезона се издават веднага избухнаха в двете арени (древната “Петър”, включително резервната) и губят в деня на мача с “Ruby” хора може да са изготвени на старите. Как да обясним по друг начин?

В “Зенит” се завръща на веднъж успешни спортни ръководители пристигнаха Star треньор-чужденец, издадена куп скъпи придобивания, както и на първия домакински мач в този шампионат привлече по-малко свидетели от Санкт Петербург мач Камерун – Австралия (35 000 души) в последния Купата на Конфедерациите. Някой се нуждае от слизане от небето на земята. Но как да кацне, ако покривът на стадиона е плътно затворен …

И оракулът на Роберто Манчини също доставя. Преди седмица, на синьо-бяло-синьо в Хабаровск победен местния SKA (2: 0), откриването на сметката полузащитник Далер Kuzyayev. 24-годишният човек имаше първата цел в професионалната си кариера. “Знаех, че Далер ще отбележи”, каза Манчини в края на мача.

На клиринг “Зенит” с помощта на двойно аржентинец Себастиан Driussi не без проблеми пострадали (2: 1) за борба с футбол berdyevskogo “Рубин”. “Беше ли сигурен, че Дръуси ще отбележи? Да. Знаех, че ще постигне два гола днес “, и отново Манчини обрисува Ванг със задна дата.