Манолас не се удави в руския футбол

Здравей, Селин Дион, който празнува своя 50-ти рожден ден през март.

Манолас не се удави в руския футбол, въпреки че миналото лято можеше да се свърже с Зенит Роберто Манчини. Вероятно сте прочели как наследникът на Рикелме и бившият играч на римския отбор потънаха в дъното в Санкт Петербург.

Докато феновете на сърцето на Барселона по целия свят се къпеха със сълзи и разбиваха телевизионни екрани с импровизирани предмети, столицата на Италия потъна във футболен екстаз.

60-годишният президент на ромите Джеймс Палота светеше положително и се носеше във фонтана на Пиаца дел Пополо.

Очевидците заснеха това гмуркане (оказа се много по-добро от играта на Флоренция) и пуснаха енергичен саундтрак от „Спасителите на Малибу“. Трябваше да изпрати Памела Андерсън в червено бикини.

YV си!

Тази вечер на стария римски стадион беше много шумна. За първи път от 34 години жълто-червените стигнаха до финала на Шампионската лига. Още през сезона 1983/84, този турнир също се нарича Европейска купа, а Рома стигна до финала и загуби от Ливърпул в дузпи.

Може би ще се повтори?

Фенове на “вълците” вчера не вярваха на щастието, което е паднало върху тях – децата на трибуните и възрастните спортисти в областта плачеха. Коментаторите се търкаляха под масата и счупиха гласове, които се прегръщаха.

Разбира се, горещината бе установена в съблекалнята на римския клуб, където той погледна с поздравления от Франческо Тоти. Легендарният футболист завърши своята игрална кариера, но каква “вълчи” туса без императора.

Босненският предвестник Един Джако взел с него малката си дъщеря Уна – тя също снимала в веселата компания на победителите.

Вероятно този празник момиче ще помни за дълго време.

Шикозен успех в конфронтацията с Барса, римляните отбелязаха, като че ли са спечелили Шампионската лига предсрочно. Във всеки случай, това четвъртфинално облекло от син гранат вече е влязло в историята на турнира като едно от най-амбициозните завръщания.

Съгласен съм, беше много готино. Сега „Рома” Еузебио Ди Франческо ще добави сто килограма фенове към паунда си.

Най-интересното е, че ще дойдат щастливите. На 13 април тегленето на финала на Шампионската лига ще определи следващия противник на дивите „вълци“.

Малко вероятно е екипите, останали в плейофите, да искат да почувстват натиска на тези челюсти върху себе си.