Лъвовете победиха Украйна с 3: 0, преди номинацията да е била дебютант Климент

Резултатът е важно за доверието на екипа, но може би още по-важно е как играчите се представят на номинацията на ръба. Той е затворен в неделя, а някои така имаше един последен шанс за треньор Dovalil сигурни, че селекцията включва.

Може би това е играл в много високо темпо и ангажираност, така че не е много, за да се знае, че това е приятелски мач. – Хайде! Бързо – извика Масапуст на малък фидер, за да ускори автоматичното хвърляне. “Дали са дали ICH gemacht?” Попита отново той Фридек рефер на немски език, когато той подсвирна спорна процедура.

В течение на цялата игра гони облаците, но падна само с няколко капки. И така, играчите дори не смятаха, че слънцето не гори. “Това е под облаците, но е ужасно.Така че това не е много по-добре “, каза халфът Михал Lawn полувреме.

Той вече е в този момент отработени часове до съвършенство, удар, лявата ръка на гърба на бара има чешки отбор напред. Треньор Dovalil него след това, както и седем други играчи е било прекъснато за почивка.

В играта, напротив, остана втори реализатор, нападател Ян Климент. Той не успя в началото, топките му често се отскачаха от крака му и неточно побеждаваха. Изпълнение но значително подобрено голям удар отзад варта, която се заби в бара и отскочи от миналото й украинския вратар. И през втората половина да премине Prikryl добави, че с малко късмет добави трети гол Чехия.

Клемент, който отиде в тренировъчен лагер без нито един представител на стартиране дебют толкова по-комфортно.И той се справи с треньора на Доналил. “Той вкара гол, спечели един. Можем да кажем, че ти каза за номинацията “, призна той, след като чешки треньор мач

От играчите на ръба на половина изигра две защитници твърдят, Jugas и дупки. – и двете надеждно. Jánoš е бил в затвора, той се бори с много топки и започна атаки. Виждайки беше Крилото на Карнавала., Преди да се разпада и е заменен от Вавра, че може да се наложи ефектна ход, в който хвърли топката над главата си

Сред най-добрите имена убедени акцент запушалка Brabec, който през първата половина изтегна капитан на ръкава Frýdek игра добре, украинците отляво няколко пъти избягаха.Вратар Павленко успя да се намеси в редкия шанс, но изкопаване властта му се излъчваше и често се озовава в колата.

пъргав производителност през първата половина продължи след почивката, когато на стадиона с хубав покрита трибуна и перфектна морава осветен от прожектори. Спечелване застрахован покрит момента преди края, Чешката отбор не позволи противника допълнителни шансове, контролиран мача. И той показа, че концентрацията той все още продължава да дъгата.