Лошо начало на пролетта Соколов, футболистите в Опава в Западна Бохемия преподаваха

Четирима играчи, включително и капитан Глейзър не са били подготвени за мача в 24-та минута и бе проведено на носилка от полето Адам Севчик.

“Ние бяхме готови за противника, но за съжаление в хит и ранени. В момента има пет играчи. Имаме класически нападателя стилус, ще трябва нещо да се реши “, заяви треньорът на Соколов Павел Хорват. Той не искаше да се извинявам, но. “Опава играе на процедурата и е виждал.”

дуела на знаците вече идентифицирани десетата минута на мача. Опава първите удари във вратата, получиха преднина отляво почистват Jurečka глава в мрежата.

В допълнение към добре подготвен терен в пролетно време по-разнообразни, въпреки че на трева тази година играе.Соколов вашата морава преди мача, за да се опита.

“В средата е все още сняг, но през последните два дни ние се практикуват върху него. Той беше идеален за мен, не беше моя вина “, каза Хорват преди мача. За съжаление, това е вярно за него. Най-големият шанс за уреждане бе в 23-ата минута, когато два опита бяха блокирани, а финалният Ришковски улови вратаря. В допълнение, на десет минути преди половин работен ден, освен Баник вратарят Bolek рано беглец срещу Puškáčovi, че тя самата разрушена.

“Това не е лошо, но ни пусна удар и има за цел”, каза той по време на почивка в телевизията камери Станислав Вара.Той направи премиерата си във фланелката на Соколов, преди да изчака, редувайки се с ранения Адам Шевчик. “Премиерата е трескава, но за съжаление това се случи и аз трябваше да отида там”, призна той. Опава играе система с три защитници, но Соколов не стигна до гол през първата половина. “Става въпрос за двубой, печелене, поставяне встрани и изкачване в центъра и натискане на изравняващата гола. Има един по-малко и ние трябва да се възползваме, примамвайки една запушалка, поставете го на една страна и започна от начало “, Вавра предлагат решения.

Съотборниците му почти бе изпълнено докрай в 53-та минута. В средата на дясно, Мраж скочи на върха и удари само пръчка.И това беше краят.

От контраатака Опава спечели корнер след удар с глава на ZÍDEK отиде Bolek от себе си и в близост Кузманович имаше проблем пристигнат. – Вероятно не беше повратна точка. Опава има своето качество, който потвърди, просто жалко, че ние дори не можеше да се получи един гол “, заяви Питър Фрост и запушалка признава. “Ние дори не направихме финален мач. Липсваха ранени играчи, те са с добро качество, това е нашата загуба “.

Последващата Jirsa красив изстрел от пряк свободен удар мина отлично Bolek на ъгъла на 68-ма Schaffartzik били показани едва не гол, но петнайсет минути преди края Кузманович втория си гол, удар отдалеч по земя точно в подходящия стойки за врата реши.

“първата цел е досадно и всички избра второто.Тогава беше трудно за нас и момчетата загубиха малко самочувствие. Не работят нищо, аз се надявам ние да го вече избран и следващия път ще бъде по-добре “, казва треньора Соколов Павел Хорват.