Либерец хокейците вече са тренирали на лед. Включително Lašák и две подкрепления

“Искахме момчетата да не губят контакт с хокей за толкова дълго време. Ние сме може би единственият спорт, че подготовката е в състояние за толкова дълго време да напусне средата, в която то целият сезон работи “, каза преди време Филип Pešán

леда скочи и играчи, които имат различна индивидуална подготовка. – например, вратарят Ян Lašák, напред Бранко Radivojevic и двете обидни подкрепления Řepík и Михал Михал Birner.

Повечето от тях, подобно на обучението месец юни относно леда опит за първи път в кариерата си. “Понякога бях в някои лагери в лагерите като помощник, но в скорост, в този период изобщо.Може би в двадесет години играх този път инлайн, но класически хокей през юни, това е първият път, за мен “, коментира той Lašák необичайно подготовка за клубния сайт.

” С екипа все още бях на леда през юни никога не е имало ” Řepík се съгласи.

сесиите юни на леда трябва да помогне да прецизирате Белите тигри формират следващия сезон, в който те искат след три постни години най-накрая отново да пробие в плейофите Екстралига. “За пореден път се върнем в леда, ние имаме нещо познато и имахме малко да се знае за системата, която ние искаме да играем, и ние ще се само по-добре”, казва Михал Řepík.

“То се изразява в моя барел през юли през първите седмици, когато отидем на лед. Лице, защото на тази седмица ще има някои моменти с опит, тя няма да бъде връщане към леда след четири от пет месеца “, каза словашки вратаря Jan Lasak.

температури качество леда през юни също не показва, но това играчите прекалено много се притеснява.Обучения тръгват по леда, колкото е необходимо, за да разнообрази лятната труд. “Суха” обучение обаче не се отърве тази седмица. – с изключение на лед може да се насладите на джогинг или във фитнеса

Ян Lašák вратаря на леда за първи път след края на сезона наистина вижда съотборниците си, в противен случай традиционно е бил дали да се готви. След една седмица на леда се връща в доказана система. “През целия си обучение е по някакъв начин да определи треньор в Пардубице, интегрират, ние го правим отново тази седмица на леда и ние сме подготвили определен цикъл на всички, чиято кулминация на един месец, когато тя отива за постоянно върху лед”, описан той.

индивидуалната подготовка се фокусира основно върху скоростта, ловкост, стабилността и скок. “И разбира се някои сила, много коремни упражнения, въже или нещо скача в пясъка…Просто правя всичко, което ще помогне на вратарите да бъдат по-бързи и да са готови за следващия “, казва Лашак. “Аз правя само кратки, интензивни неща и аз винаги ходя на кръв и на мъртвите. Около час и половина на ден, след което се оставя напълно завършен и на останалата част от деня Релакс “.

на Либерец хокеистите вярват, че подготовката за лед през юни се закрепва и ще се повтори през следващите години. “Мисля, че това може да стане по-често в бъдеще, паузата е дълга и играчите се влошават. Това не е така поне в сухото място или някъде във фитнеса “, казва нападателят Репи.