Клинт Демпси очаква напред, след като САЩ постави четири миналата Гватемала

Клинт Демпси иска да погледне напред, за да помогне на САЩ да защити титлата “Конскак златна купа”, а не да се върне в конфронтацията си с рефер, който причини на американския треньор Юрген Клинсман да замени огнените напред като капитан за турнира. P> Dempsey превърна удара в своето завръщане от суспендиране, Тими Чандлър вкара първата си международна гол, а САЩ нападнаха Гватемала с 4: 0 в петък вечер, въпреки някаква небрежна игра в изложба пред Златната купа.

Dempsey беше спрян за три мача от Major League Soccer за конфронтацията на 16 юни в загубата от Сиатъл в четвъртия кръг до Портланд в САЩ Open Cup. Dempsey хвана тетрадка от служителя и го разкъса, след като съотборник получи червена карта.Той също така беше спрян от Open Cup в продължение на поне две години. “Това е нещо, което застана зад мен”, казва Демпси, който извинява Twitter след инцидента. – Разговарях с колегите си. Говорих с треньори и просто се съсредоточих върху движението напред, съсредоточавайки се върху “Златната купа”, като се постарахме да я спечелим и да се постараем…за Купата на Конфедерациите. “САЩ отваря защитата на своята Голяма купа Във вторник срещу Хондурас. Ако американците спечелят турнира, шампионата в Северна и Централна Америка и Карибите, те ще се класират за Купата на Конфедерациите през 2017 г. Клинсман обяви тази седмица, че Майкъл Брадли заменя Демпси като капитан на САЩ за Gold Cup “, за да отнеме топлината на Клинт.”

“Хубаво е – каза Демпси. – Майкъл е велик лидер.Той заслужава да бъде капитан. За мен аз съм развълнуван да бъда част от отбора, опитвайки се да се опитам да спечеля Златната купа, да бъда част от Купата на Конфедерациите. Трябва да преживея като капитан на Световното първенство. За мен това беше нещо специално и винаги ще си спомня, но никога не е било голямо нещо за мен да бъда капитан. “

Носенето на специални звезди и ивици на гърбовете на сините на играчите Джърси на четвъртък от юли, американците се подобриха на 15-0-6 в последните си 21 мача срещу Гватемала, най-дългото им безпомощност срещу всяка нация. “Очевидно 4-0 звучи много хубаво” – каза Клинсман. “Производителност? Не е толкова хубаво. Не съм доволен от това изпълнение. Аз съм доста разочарован от няколко неща – отблъсквам топката, скоростта на игра, спешността.Нещата, за които говорихме преди, не бяха изпълнени по начина, по който искахме да бъдат екзекутирани. “Jozy Altidore беше свален рано от Уилсън Лалин, но вратарят Пауло Мотта измъкна дузпата на Алтидоре с дясната си ръка. Минута по-късно американците излязоха в 19-ата минута, когато Карлос Кастрило поведе в кръста на Де Андре Йедлин в гол от 6 ярда. Гватемала почти завърза играта в началото на второто полувреме, когато изстрелът на Хосе Контрерас От центъра на наказателното поле излезе широко. Играчът на 22-ия си международен мач Чандлър удвои оловото в 58-ата минута с 25-яркочервен ляв крак в далечния пост. Dempsey превърна дузпата в 72-ата минута, след като Кастрило повали над Брадли, който направи 99-ия си облик с американския отбор.Крис Вондоловски имаше чудо в 86-ата минута, след като Демси изстреля топката над защитата на Гиази Зардес, дриблира топката до крайната линия и я преряза между Motta и Deniss Lopez.

Брад Гузан направи Четири спестява, тъй като САЩ поддържат инерцията, установена с победи в Холандия и Германия миналия месец. Гузан също затвори Гватемала в дебютния си спектакъл с американския отбор – победа с 4: 0 на 19 февруари 2006 г.

“Всички ние като играчи не сме наивни да мислим, че сме невероятни тази вечер , Каза Гузан. “Знаем, че има области, в които трябва да изострем нещата. Знаем, че има области, в които трябва да изчистим нещата. Но като каза, че напредвайки оттук нататък, става дума за резултати. Мисля, че победата е манталитет. Това е заразно.Това беше важно, но това, което очевидно имаше две големи победи в Европа. “

” Въпреки че това не беше най-доброто ни представяне, важно беше да намерим начин да спечелите. “