Кейси Стоуни: “Животът ми ще бъде адски много по-лесно, ако бях прав. Да бъдеш гей не е избор “

Би било лесно да се каже, че Stoney, солидна център половина на Арсенал и Англия, е достатъчно силна, за да го вземе. Тя е капитан на страната си, играе за един от най-добрите страни на клуба в страната и тя може да бъде майка до края на този месец. Нейният партньор, Меган Харис, който също е футболист, очаква близнаци. “Това е все по-близо, така че аз съм най-вероятно става малко по-нервен,” Stoney казва, преди да промените решението си. “Не. Развълнуван съм. За да се върне у дома всяка вечер до две малки бебета и семейството на моята собствена, животът не получи по-добре. “

Животът е доста доста добра и е имало повече позитиви, отколкото негативи, тъй като Stoney излезе. Но това писмо.За щастие тя казва, че това е рядко явление, но ни разказва защо толкова много хора се борят да се справят със своята сексуалност, когато тези отровни нагласи все още съществуват. Някой ме изпрати някаква ненужна поща и любезно не напусна Името им “, казва тя. “Някой ми изпрати парче от Библията. Това беше част, в която се обяснява как хомосексуалността е опасност за здравето и основно ми казва, че съм умствено болен. Но това е рядкост. Положителите далеч надхвърлят негативите. За мен това са хората, които са необразовани. Да си гей не е избор. Не се събудих една сутрин и си помислих: “О, аз ще живея по този начин”. Животът ми вероятно щеше да е много по-прост, ако бях права.Това не е избор.

“Също така трябва да повторя, че това не е улов. Някои хора мислят, че е така. Хората, които ще говорят с вас за минута, няма да говорят с вас, което е абсурдно. Все още съм същият човек. Все още имам същия морален фон, мисля, че съм добър човек и мисля, че се опитвам да направя колкото може повече за другите хора и това беше да помагам на други хора. Аз изобщо не съжалявам. “Разбираемо, Стийв открива, че разкрива нейната сексуалност пред света. “Никога не съм бил човек, който искаше да бъде в светлината на прожекторите”, казва тя. – Някога. Аз съм много щастлив да остана във фонов режим, така че това беше странно преживяване. Никой, с когото не очаквах, не мисля, че ще бъде положителен.Но ме насърчиха приятели, моят партньор и хора, с които съм работил в Би Би Си, за да го направя, защото вярваха, че това може да помогне на ужасно много хора. Понякога трябва да се отдръпнете и да помислите за по-голямата картина. Но обемът на положителните отговори, количеството на хората, които казват, че съм им помогнал, е наистина огромно и оправдава моето решение. “Много малко хора са казали колко смели си мислеха, че съм, че това е Направиха огромни стъпки в нагласите и им помогнаха малко.Меган имаше съобщение от колега, приятел, който работи в училищата, който вече има дете в рамките на връзката си и всъщност казал децата си в училище, защото тя се е почувствала, че от мен излиза, нагласите им са наистина положителни и чувстваше, че може да каже тях.

“аз съм имал съобщения в Twitter от родители, които са заявили, че децата им са били в състояние да говоря с тях. Това означава, че повече от всичко на света, че съм бил в състояние да помогне на някой, защото излиза, е много лично нещо и мисля, че много хора се борят гейовете в обществото, тъй като все още е доста тема табу. Мисля, че някои хора са просто невежи и не разбират.Това е, което аз го остави да, това е тяхното издаване, ако те не разбират. “

Stoney вярва, че повече образование от ранна възраст е необходимо да се справим с хомофобията и констатира тревожно, че не мъжки играчи са дошли в тази страна. “Хората все още са учудени, че от 92 клуба футболна лига, там не е един единствен гей мъже играч, но след това трябва да кажа, е, че не обществото?”, Казва тя. “Но мисля, че тъй като има толкова много постави върху него – няма гей мъже играч все пак, никой не е излязъл в играта – и има толкова много медиен натиск, който би искал да бъде този човек? Мъжките терасите са брутални.Мъжки футболни тераси са толкова далеч зад себе си общество, това е невероятно от гледна точка на расистки прояви, хомофобско насилие “Facebook Twitter Pinterest Снимка.” Мисля, че сме наистина прогресивно в тази страна и ние ще продължим напред. “: Дейвид Levene

Дори и сега? “Абсолютно”, Stoney отговори. “Ако играете пред 60000 души, които ще се използват всичко, за да ви накара да играете зле някакъв начин, ще си иска да излезе и да говори за личния си живот. Това ще бъде огромна стъпка за всеки, който го прави. Това ще бъде наистина положителна стъпка.Трябва само да погледнете Майкъл Сам в Америка в НФЛ и злоупотребата, че той е страдал и хомофобски тиради хора са имали в себе си и мислите, че не е чудно, че хората искат да запазят личния си живот частен “.

Stoney е прекарал сутринта като мотивационен разговор в училище в Есекс в ролята си на спортист ментор за младежта Sports тръст и тя говори страстно за необходимостта да се получи по-младите хора, участващи в спорта. Детството й е прекарал да играете игри в парка и шофиране майка си луд, като винаги се прибереш с тревни петна по панталоните си.

Сега Stoney е поглед към бъдещето.Тя загуби капитанската лента на Англия, когато Марк Сампсън заменя Хоуп Пауъл като мениджър на миналата година и мястото си в състава за следващата година Световната купа е несигурно.

Неизбежно мисли Stoney му се обръщат към ръководството. Тя е направила й УЕФА Б лиценз и планове да я направи Лиценз скоро; тя има какво да предложи и е категоричен, когато се докосваме по темата за жените, работещи в турнира за мъже.

“Има програма за управление във Франция, една жена работи там, така че очевидно бариери започват да се прекъсне надолу “, казва Stoney. “Футболът е футбол. В момента има мъже в женския тенис, така че защо не трябва да имаме жени в мъжката игра, ако сте знаещ?Бил съм в играта в продължение на 20 години, Надежда има про й лиценз, защо не трябва тя се оттегли в мъжкия играта? Ако сте достатъчно добър, той не трябва да бъде за вашия пол, тя трябва да бъде около вашите знания и способности и да бъде в състояние да работи в рамките на тази среда. Това е само дали мъжката игра е готов за него все още.

“Мисля, че играта може потенциално да бъде готов. Женският игра има много повече уважение, отколкото някога е имал в момента, така че ако женския тенис е по-уважаван, а след това женски треньори ще бъдат и биха могли да отидат в онзи еквивалент на играта. “

Но хората са устойчиви на да се промени. “Аз не мисля, че това е футбол за съжаление, мисля, че това общество”, Stoney броячи. “Всеки ден сексизъм е навсякъде.Трябва само да погледнете размера на женските топ съвети в целия бизнес в страната, това е доста ниска. Това не е проблем на футбола, това е обществен проблем. Но това ще продължава да се променя. Мисля, че сме наистина прогресивно в тази страна и ние ще продължим напред.

“Става въпрос за образоване на следващото поколение за равенство. Ако започнете да правите това в началното училище, а след това поколение отива в бизнес място с по-равностоен непредубедено отношение. Чувал съм, че е имало много изследвания, направено наскоро, където има жените в управителните съвети в някои фирми и тези фирми всъщност справят по-добре, защото имаш по-заоблени процеса на вземане на решения.Става въпрос за образоване на хората, това е за трудните бизнес. Това не е само, че искаме една жена заради една жена, само чука на барабана, това е около като се уверите, че не е напълно доминирана от мъже в горната част, защото тя ще бъде доминирано от мъжете през целия път след това. Мисля, че това се променя. Просто трябва да се търси и да види толкова много малки момичета, които играят с момчета на детската площадка, а когато бях по-млад беше като “добре момичета не играят футбол” и трябваше да се докажеш веднага.

“аз просто мисля за най-добрия човек за тази работа. Има ужасно много велики жени треньори там и бих се радвал да види един от тях получи възможност. Бих се радвал да работя в мъжки отбор.Определено мисля, че ще бъде повече от способен. “

Има надежда в гласа Stoney и стоманен решителност, също. “Имаме различен цвят на кожата, с които разполагаме различни полове Погрижили сме различни сексуалност”, казва тя. “Това е част от живота. Вие трябва да започнете да го променя. “