Като правило, в края на сезона

Разбира се, изисква се висок клас напред – Оливие Жиру, за съжаление, не успя да се превърне в еквивалентен заместител на Ван Перси, а силната офанзивна линия често е гарант за успех във Висшата лига. Wenger се нуждае и от силен централен халф, който ще бъде нещо като допълнение към Aaron Ramsey и Mikel Arteta. Опитният вратар “артилеристи” също не би попречил поне да се създаде здравословна конкуренция за полския вратар Schesna, който е далеч от нивото на дори Jens Lehmann. Арсенал има много задачи по отношение на подбора, поради което пасивността, която царува на трансферния пазар от артилеристите, е изненадваща. В края на краищата, времето тиктака, но за да се подсили линията директно до крайния срок е много изпълнено – отборът ще излезе суров в началото на сезона и няма да има елементарно време да играе. Ако “артилеристите” сериозно възнамеряват да се борят за титлата, тогава трябва да влязат в сезона с готови материали, като започнете подводницата веднага, защото в противен случай ще трябва да отговорят в пълна степен на своите фенове, които вече са написали огромен кредит на доверие на своите любими и Венгер. частност. В края на краищата, отговорите на славната 2004 г. все още разпалват душите им, желаейки да върнат миналата слава на родните им улици …

Като правило, в края на сезона, много спортни публикации се правят за разпространение сред играчите на техните номинации и други удобства. Това лято не беше изключение и вероятно вече сте се сблъсквали с всякакви рейтинги, като „Герои на сезона“.

Героят на сезона – за всеки своя. За някои това е най-добрият голмайстор на някакво първенство, а за други – футболист, който направи огромен скок в развитието и така нататък. В същия материал ще се съсредоточим не толкова върху героя на сезона, колкото върху героя на нашето време – Антонио Ди Натале.

Вечни италианци вече са на 36-та си година, но това не му пречи да привлича цели в партиди. Миналия сезон той направи името си в историята на футбола като първият италиански футболист, който вкара 4 гола в четири сезона подред.