Канада – Швейцария 5: 1, фаворитът реши да триумфира в началото на втората част

Волски чиято сметка се включително плейофи започва 480 NHL спечели надценяване. “Щастливи сме, че спечелихме, но трябва да просто да го забравя. Trochuu може да се използва, но утре е необходимо да се погледне на видео, подчертавайки грешки, докато се върху това, което ние можем да изградим “, каза Волски, който въпреки сериозна контузия отново пуснати кънки и дори спечели олимпийската кандидатура.

канадци зарадваха той вкара първия гол в третата минута. Лий намери синята линия в предната част на вратата Bourquea, който се отби шайбата зад Genoniho. От налягането достига по време на швейцарското Goloubefa наказание, но в осмата минута, когато Rüfenachtově престой на наказание пейката отново допусна.От синята линия, за да удари Noreau, който използва завесата пред Genonim.

“мотивира да такава игра, че не е трудно. Очаквахме дълго време олимпийския турнир и го имаме за известно време в главите ни. Беше забавно да се най-накрая отиде на леда и да изгори малко калории “, той похвали канадския защитник Chay Genoway.

През втория период Канада бързо твърдеше победа с два гола. Когато Швейцария наказание за неправилна смяна в пет минути на втория период отново свърши страхотна работа в предната част с вратаря Bourque, който е работил бекхенд пас на Рой и отбеляза. За 52 секунди, освободете дясното крило Волски и точен изстрел китка от целта Genoniho свален, заменен от Хилър.

Канада вратарите SCRIVENS обърка вратата си суха в 48-маминута след изключването на Рой от Мозер, който след бриз излезе от спирката. Швейцарците в този момент играеха без Хилеро в пет срещу три. “Ако ние по-добре да играят с шайбата и вярват в способността ви, мисля, че можем да играем определено по-добре”, каза загубеняк Симон Мозер.

следващата власт пиеса, а след това швейцарците изкопан по-малко от шест минути преди края, а Волски второто движение в празния гол завърши резултата. “Имаме много емоции в съблекалнята – играем един след друг, а също и за страната ни, за Канада. Няма значение кой дава целите. Всички сме готови да допринесем за всичко, независимо дали е пропуснат изстрел, гол или хит. Това е забавно да се видят тези емоции “, духът на отбора на защитник шампион Крис Лий се разтресе.