Как да оценим трансфера на Мората в Челси?

Състезание с оръжие. Как да оценим трансфера на Мората в Челси?
Василий Легейдо – за трансфера на нападателя “Реал”.

Основната тема на футбол това лято в Англия, е следното: който е по-силен, слон или кит? Е, други вечни въпроси в същия дух. Удивително е да се види как се развива аргумент софистика и феновете на “Челси” и “Манчестър Юнайтед” във връзка с Алваро Мората и Ромелу Лукаку. Как положението първо формира една гледна точка, а след това обърнете.

Така се случи, че централните нападатели са жизненоважни и за двата клуба това лято. Моуриньо загубил своя шеф генерал – Ибра – на бойното поле, екипът сираци в атаката. И Conte Conte … Ние всички, с всичките му заслуги и постижения в “Челси”, животът там не е най-лесният. Миналата есен при липса на исканата им първокурсник отбор трябваше да се основава на принципа на “Обичам те го заслепи от това, което е.” Плюс кавга с главния нападател и само палав човек Коста.

Състезание с оръжие. Как да оценим трансфера на Мората в Челси?
Снимка: Метро, ​​АС

Коста всъщност се обърна към Конте и Челси в празно пространство. Тъй като, обаче, както и обратното, докато клубът е оживен с търсенето на нов нападател за треньор, стар нападател запали страни на тениска “Атлетико”. Всички мостове бяха изгорени.

И в “Челси” почти счупи нов zavarushka: Conte копнееше да направи мощен и текстурирани Ромелу Лукаку своята основна “девет”, както и с ловкостта на зъл магьосник го грабна изпод носа Zhoze Mourinyu. Написах, че Конте е на ръба и да реагира остро политиката на пасивен трансфер на клуба.

“Челси” реши да не разгневи главния герой на шампионата си миналия сезон. Това не е случайно: вчера Конте подписа нов двугодишен договор с “Челси”, а в същия ден обяви покупката на Алваро Мората – човекът, който е смятан за основен претендент за ролята на заместител на Ибрахимович, а “Реал” не се получи си tyagomotina “MJ “И” Челси “- агентът Лукаку Мино Райола.

Връзката между двата клуба и двама нападатели трябваше да се промени няколко пъти точно обратното през лятото. През цялото това време феновете трябваше да покажат чудесата на високоскоростната преквалификация.