Как би най-добрите играчи в света, скуош справят на Уимбълдън? Не добре

Но след това, въз основа на доказателствата от моята тенис в днешно време, може би нямаше да се състезава срещу Анди Мъри и Новак Джокович. Какво трябва да става за и против мен? Е, аз съм огромен, така че аз ще са служили добре. Има много неща, на почивка и превключване краища по тенис, което би ми подхождат, но мачовете са много дълги. Три часа и половина може да бъде твърде много, без каквито и да било кафе-паузи. Скуош мачове са над по-бързо, но тенисистите могат да се запознаят кърпа надолу след всеки два митинга. Като тежък пуловер, че ще бъде добре дошло. – и можете да изпратите хора за кърпи и напитки по желание

мога да се справя с крикет. Щеше да има достатъчно време да се отпуснете в областта и да помислим за водещ моя край патица, и аз бих се радвал чайове.Възможно е да има тегло колебание. Батсмани са изправени пред много психологически натиск, който може да причини проблеми. Да бъдеш бледа кожа бих се борят с постоянна експозиция на слънце и в двата спорта. От друга страна, по банковата сметка ще изглежда много по-здрави, ако бях играл една от тези професионално вместо тиква. Мога да си позволя да се вземат три треньори, воден от човека, врява подпорни и моя личен градина-Pruner да Уимбълдън. Освен туй, бедрата и коленете може да не се движат до мозъка на костите, както са сега.

От време на време виждам спортисти ровене в други спортове, особено към края на кариерата си. Някои от тях са по-сериозни, някои от тях са може би управлява от маркетингови концепции.Мислете за рисков Андрю Флинтоф е в бокса, Дуейн Чембърс “се движат към ръгби лига и промяна Виктория Пендълтън е от велосипед за конни надбягвания. Той винаги е интригуващо, за да видите колко голяма спортисти се справят с възпроизвеждане на различни видове спорт.

Някои най-добрите спортисти на тази епоха са били толкова талантливи в началото на своето развитие, които те трябваше да избере спорта. Братята Невил били добри играчи на крикет (Gary споделени партньорство вата с Матей Хейдън веднъж), Стюарт Broad изпробван за Англия на хокей и Адам Gemili е бил член на академията на Челси. Тогава там са спортистите, които са играли два или повече спорт на високо ниво, почти едновременно, по време на техните висок клас кариера.Fred Perry е световен шампион по тенис на маса; Денис Комптън играе за Англия в двата крикет и футбол; и царят на гъвкав беше може би Джим Торп, американски спортист, който спечели златни олимпийски медали в петобой и десетобой и играе професионален бейзбол, баскетбол и американски футбол.

Много е трудно да си представим подвизи като тези в повтаря в модерната епоха. Стандарти за обучение и професионализъм са толкова напреднали и всеки спорт поема по-големи конкретни искания. Всеки спортист е фино настроен към собствената си спорт. Аз съм обусловено спортист скуош, които ще бъдат намерени, ако иска да работи на пет мили, играят футбол или се конкурират в десетобоя.Тялото на скуош играч е обучен да използва мускулите и работата в моделите, че спортните изискванията на, както и да играя футбол включва съвсем друга група, която да Уимбълдън лудории squash.Nick Kyrgios “показват, че самообладанието побеждава характер Прочетете повече

Ребека Ромеро ни предлага един пример за висок клас трансфер спортно в модерната епоха. Тя спечели олимпийски сребърен медал за гребане през 2004 г. и след това спечели златни медали за колоездене на шампионата олимпийски и световни през 2008 г. Това е едно невероятно постижение, но прехвърлянето е по-постижимо в някои спортове, поради физически изисквания и тъй като те са по-малко зависима от сложни умения.Тя е все още да се отбележи, че ще бъде практически невъзможно да бъде световен шампион и в двата спорта в същото време.

Бях помолен неотдавна, когато аз, като скуош играч, ще стои на световната ранглиста по тенис. Изглеждаше доста очевидно за мен, че аз ще бъда можеше да се прояви, но мога да си представя непрофесионалист би си мислите, че кросоувърът е значителен. В крайна сметка, като основният принцип е да се удари топката в пространства, опасно близо до отбелязани линии, докато вървят около с пълна газ в рамките на митинг. На пръв поглед изглежда, че прилики, но трансферът може да ви отнеме до момента.

Скуош и тенис изискват много специфични набори от умения.Практиката, че един спортист прави от младите си години създава и изгражда, докато уменията са вградени в сензорни схеми и да стане втора природа. Мозъкът се превръща все повече и повече конфигуриран да изгради митинги конкретно в дадена дисциплина, както и модели и пиеси в двата спорта стават почти автоматични.

умения за скуош играча ще отидат толкова далеч в тениса, но няма да има лимит и това ограничение ще достигне много далече световно ниво. Ако попитате световните топ скуош и тенис на играчите да се изправят един срещу друг и на двата спорта, ще бъде влажна фишек на един спектакъл, който може да бъде изненада за някои.Ако трябва да се прехвърли в друга спорт, аз трябва да забравяме за тенис, или който и да е друг спорт, включваща такива сложни умения. Щях да съм по-добре да се опитва бокса като Флинтоф. Ако не друго бих могъл да дам на хората смях. Как се чувства за професионални спортисти, когато те са критикувани от аматьори Прочетете повече

В средата на 2000 г. аз плеснаха с очите на постер в Лийдс Карнеги университет, която призова за вниманието на младите хора, които са били високи, обикновено лека атлетика и кой може да има за правоспособност за спортовете за издръжливост. Той намекна за Лондон и Рио олимпийски игри през 2012 г. и 2016 г., както и че асоциациите на някои спортове търсят да наемат спортисти да спечелят медали.

Бях заинтригуван от тази реклама за талант.Това предполага, че дори човек с прилично ниво на фитнес, на правилното изграждане, необходимата възраст и ентусиазъм може да намери успех, или дори място на олимпийските игри, под зоркото ръководство на световна класа треньори и с подкрепата на от световна класа система

спортове като бадминтон, тенис на маса и футбол. – всички на олимпийската програма – никога нямаше да поместени на плакат. Няма начин за набиране на такъв късен етап за тях, защото уменията трябва да бъдат свързани в години преди това.

Направих правилния избор да играе скуош.Е, не е имало избор, защото не бях достатъчно добър да играе всичко друго, и въпреки това ярко слънцето грее няма нищо като Размазващо черна топка из потен стъкло кутия. Със сигурност не съжалява, освен за няколко седмици през юли.