Кайл Едмънд от Australian Open, след като получи спазъм в петсетов поражение

Всички обнадеждаващия напредък Кайл Едмънд е направила през последните месеци броят за малко, когато крампи му отсече за пореден път в деня на откриването на Откритото първенство на Австралия.

В следобед топлина, която флиртува с марката век на скалата на Фаренхайт, в продължение на три часа и 12 минути по тесен извън съда, 21-годишният британски перспективата се бореше да се гради върху пламнал старт срещу решен света No81 Дамир Dzumhur, който смачка приятен 1-6, 7 6 (7-4), 4-6, 6-3, 6-1 победа за да преминете към втория кръг.

Там той ще се срещне с белгийския Давид Гофен, семето No15, играчът Едмънд беше също така да бъдат разглобени на финала на Купа Дейвис в Гент преди крампи удари.Гофин отне малко повече от два часа и половина, за да победи украинския Сергий Stakhovsky в четири групи.

В понеделник, Едмънд се третира за схващане на левия му крак, когато 4-3 с почивка в третия сет.Те бяха търгувани прекъсвания на втория и третия комплекти след британски играч бе танцуваше през строфа на отваряне, но от средата на мач, за да болезнен край, Едмънд не е правилно в конкурса.

Той е на по- загуба по-късно, за да обясни на инвалидизиращи атака, въпреки че той е решен да открие причината и каза, че ще се консултирате Анди Мъри, който е имал подобни проблеми в началото на кариерата си.

“Това е възможност да се говори на някой, който е преживял това и излезе от другата страна, който е физически здрав сега и наистина не се съборят “, каза Едмънд. “Но това е само просто се случи и аз все още не съм мислил за много неща.Аз просто се опитвам да се грижат за тялото си точно сега, за да протегне и да яде и такива неща

“Същото се случи и в турнира за Купата на Дейвис, същото нещо се случи тук. Започнаха добре и след това, по средата на мача, започнах да получавам физически проблеми. Очевидно това не е нещо, което искам да се случи, защото не можете да продължите да играете с физически проблеми в цялата си кариера. Аз ще трябва да го оправи. Но, ако знаех какво е това, щях да го поправя след купа Дейвис.

“Това започнаха да идват все повече и повече, все по-болезнено, както на мача напредна. Това затрудни движението ми, прави нещата по-трудни, което е очевидно разочароващо.Не бях в състояние да играе на 100 процента пълен, но няма кой знае какво можех да направя. “

Не мисля, че това е липса на основно фитнес.

” Обучението е много трудно. Аз може би боли и да се измъкнем от дъх повече в обучение, защото в мачовете може да удари асо тогава имате 25 секунди разстояние. В обучението, което правите тренировки постоянно. Натискането с Анди продължение на три часа, за да се справят, което трябва да бъде в доста приличен на участника и аз мога да направя това, ден след ден. Така че това не трябва да е причина, поради която аз съм спазми, но аз съм “

Dzumhur заяви:”. Знаех, че ако можех да направи мача по-дълго и по-дълго, щеше да слезе малко, заради физиката му. Той е само на 20 години и той има толкова добра игра. Сигурен съм, че той ще има добра кариера.Аз съм щастлив, че спечелих срещу такъв добър играч – пет сета, така че аз съм още по-щастлив. “Джуди Мъри сред треньорите, спечелили касета преди австралийското откритие Прочети повече