Играчът на Haugesund изпрати за изстрелване на собствения си вратар след като му отстъпи наказание

След като хартиецът на “Хаугесунд” Харис Хайрадинович беше изпратен за натискане на собствения си вратар в лицето, мениджърът на клуба Марк Демпси обеща, че “никога повече няма да се случи”. “Най-мръсният футболист в света” още

Хайрадинович допусна дузпа след лошо предизвикателство в мача срещу “Стромсгодсет” и в резултат на това се появи перфектен от Кристиан Братвеит на терена. Той реагира, като най-напред бутна вратата, след което размени думи, преди да го нападне в главата. Реферът Кен Джонсън веднага се консултира с асистента си, преди да изпрати босненците на разстояние. За да стане по-лошо за Хайрадинович, първоначалният му фаул беше показан от телевизионните репортажи, че е извън района. Bratveit впоследствие спаси дузпа, но Haugesund все още загуби 2-0.Facebook Twitter Pinterest Харис Хайрадинович беше изпратен за натискане на собствения си вратар в лицето.

“Ще погледна какво се е случило отново, но съм говорил с играчите. Има много страст във футбола. Но ние трябва да станем по-добри и по-дисциплинирани. Никога не би трябвало да се случва отново “, казва мениджърът на Хаугсънд Демпси, бивш мениджър на Манчестър Юнайтед, Шефилд Юнайтед и Ротерхам Юнайтед, който е работил под ръководството на Оле Гунар Солсджаер в Молде и Кардиф Сити. Демпси добави, че Хайрадинович и Братвеит са се събрали в съблекалнята. Той започна да ме тласка и аз го бутнах обратно. Не го ударих в лицето. Това не беше нищо “, каза Хайрадинович пред телевизионната станция TV2 веднага след инцидента. Haugesund има дисциплинарни въпроси този сезон.Три мача в лигата, клубът вече е натрупал две червени картони и 11 жълти. Бялото поведение срещу всеки, включително и съотборник, е престъпление с червен картон. Други, които са паднали на този закон, са Рикардо Фулър от Стоук, който удари собствения си капитан Анди Грифин в Уест Хем през декември 2008 г. Лий Боуйър и Киерон Дайър от Нюкасъл, които бяха изпратени през април 2005 г. за борба помежду си поражение на Астън Вила.