Играта за Froom. Ще запазят ли титлата от Гира? Ще обиколка за двойна?

Дори и Еди Меркс, който Brita миналата година критикуван като твърде отбранителна начин за борба обиколка, време, в италианския целта eulogized: “Атаката, която Крис в кралския етап за Finestre демонстрира не само за мускулите, краката и сила. Той сложи сърцето му. Той заслужаваше титлата. Giro направи това незабравимо преживяване. ”

В същото време Фрум успешно изпълнени половината от тази година мисия.

Двойна Giro. – запознаване от Марк Pantaniho скока през 1998 невидим, обявен преди началото на сезона за целта си

Тя има шест седмици, за да зададете Франция. Планът за този период е: няма състезания, много регенерация.

“Две седмици от останалата част на колела”, казва Никола портал, спортен директор на отбора Sky. “След това бавно се върнете към обучение и алпийски листа за лагер.И на седмото юли, Vendee ще бъде готов да защити титлата на тура. ”

Досега всичко това е слушане като красива приказка.

Ами ако Froome в началото на тура в крайна сметка не е изобщо?

Какво ще стане, ако поради случая на Салбутамол вземете титлата от миналогодишната Vuelta? Увереност, идва от заглавието на Gira. Експертният сървър на Velonews отбеляза, че неговата победа в Giru е подобна на тази на розовата фланелка, спечелена от Доналд Тръмп. Той разделя Америка и света. Случаят на Фрум разделя света на колоезденето.

Бившият водещ професионалист Томас Декер, който сам признава допинга, твърди: “Фрум е най-чистият победител в историята.Салбутамол не печели такъв. “Froome все още има милиони фенове. От друга страна, практиките на Sky и евентуалната злоупотреба с терапевтични изключения се поставят под въпрос и се оспорват от мнозина – от хакерите от Fancy Bears до британската парламентарна комисия. пълно право да започне Giru поради салбутамол позиция на WADA. Не е забранено да се лекува астма, не се нуждаете от терапевтично изключение за него, просто не излизате извън границата. Ако я пресечете, можете да се състезавате, докато целият случай бъде разрешен.

ОТ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ДО GIRU. Миналата година на дестинацията в Мадрид, тазгодишната Gira и трофеите в Рим. Frooma тества Vuelta миналата година двадесет пъти.Той е показал повишен салбутамол веднъж, два пъти повече от допустимата граница. “Има процес, в който ние доказваме, че не съм направил нищо лошо”, казва той, а адвокатите му също търсят подкрепа в изследванията на Центъра за изследвания на наркотиците в Лайден, фокусирани върху салбутамола, инхалиран орално. Научен екип от този център нарича статията си “Марност на допинга на съвременните контроли на салбутамол”. Доброволците се вдишват при симулацията на 800 микрограма салбутамол, горната граница на това вещество се допуска от правилата на WADA. Според статията обаче, 15,4% от симулациите са намерили забранено количество урина, т.е. повече от 1000 нанограма на милилитър. Окончателната присъда за случая на Фрум трябваше да спадне до началото на обиколката. Той имаше…Миналата седмица обаче председателят на Съюза по колоездене на UCI, Дейвид Лаппартиент, каза: “Вероятността това да се случи е около 50%.”

Ако е така, вариантите на окончателните присъди са много.

Той може да загуби титлата си от Vuelta без никакви други санкции.

Но той може да получи и разстояние от няколко месеца до две. Директорът Gira Mauro Vegni беше уверен от Lappartien тази година, че дори и в последния споменат вариант резултатите от Gira ще бъдат запазени и дисциплинарното наказание ще влезе в сила само от датата на решението. > Но сега, при посещението на италианския Grand Tour, френският президент на UCI не е гарантирал такова пряко запитване! Така че не е чудно, че Tuttobica пише: “След три седмици на зрелищно зрелище, една от най-хубавите Giras на ръба на скалите.Той е затворник, чакащ за осъждане. “Имало е дори мнение, че Фрум е бил в края на състезанието толкова добре, защото се е опитвал да вземе предвид случая си. Самият той казва: „Част от характера ми е, че винаги съм бил в състояние да блокирам негативните неща и атаките срещу моя човек в съзнанието ми. Мога да остана много фокусиран върху целта, която искам да постигна. Веднъж, след като се замисля, искам само да завърша работата. ”

Задачата беше да спечелим Giro.

Следващата работа ще спечели тура.

Ако го приеме…

“Определено ще започна да обикалям и да влагам всичко в него”, уверява той. – Знам, че не съм направил нищо лошо