Зузула в Загреб след третия кръг най-накрая се отказа

Загреб. Шест порти разделени в неделя Вероника Zuzulová от първия триумф в слалома за Световната купа в най-известния си календар женски събития.

мечия хълм край Загреб, Словашката скиор по пътя към явна победа дойде и напред крива по своя малък отпор, пропуснати право да влиза още един гол и падна на гърдите му. Наскоро един счупен ребро, а е продължило, но “Špicar” с изключение на приготвени й девета кариера подиум и премия 60000 евро. Сънародничка Яна Gantnerová който работи на един от Zuzulová чифта ски миналата година, не е напреднала с начален номер 57 в 2-ри кръг на класирана 41-во със загуба от 5.41 с.Рийш отново победители

словашки slalomárska звезда стана, след като на първия тур на трето място със загуба от 1.12 с водещия американски Линдзи Вон втория кръг имаше частица от секундата след водещ до тогава пред италиански Никол Giusovou отличителен 97-stotinový олово един. След падането на Zuzulová да оглави Nemka Rieschová, но с повече от половин секунда по-лошо време той е бил бързам до финала на своя предшественик в разгара на мрежата. Същото като Zuzulová тя след падането можеше да каже на Вон, но това беше в различни позиции – не само вече в SP много пъти (и веднъж и слалом) спечели, но за разлика от Словакия скиори до втория кръг на луд шофиране на koledovala за грешка.Имаше много колебание, преди Зузула да слезе в мрежата, ритмично и технически отлично.

Победата на Sljeme близо до хърватската столица по този начин се радваше Рийш, като преди шест дни в австрийския Семеринг преди Коледа в Ла Молин. Тя осигури олово в текущата слалом класификация и се изкачи на преден план в общото класиране на SP преди Vonna. Рийш спечели 44-ата пред Джузе и празнува деветия кръг на СП. Третият беше със загубата на 63 стотни от шампиона на Чехия Šárka Záhrobská. Проследете построен баща и дъщеря след 1 кръг на третия, най-накрая не завърши

Тимотей Zuzula построена писта първия кръг на слалома в неделя, така че дъщеря му може да създаде много добра изходна позиция. На 3.Въпреки че сайтът е паднал зад Вон с повече от секунда, но nadeline правилно дефицит следващия конкурент. Архитектът имаше ритмичен слалом. Той съчетава добре с изискана техника на затворени врати, толкова по-изненадан от разликите между състезател и в рамките на по-тесен връх.

Австрийски Никол Хосп за прясна травма Не стартира, Вон постави на автостоп критерии, носител на последните две слалома Рийш вече са загубили достатъчно, една и съща трета писта Zuzulová и Slovenke е имало по-нататък да се приближи. “Пистата е много трудно. Аз не знам какво татко не остава твърде много трудна, но разстоянията са големи”, призна TASR учудването си за развитието на конкуренцията на 24-годишен словашки скиор.Track поне в първите петнадесет проведе, не показва никакви счупени части, въпреки че на пръв поглед изглеждаше като начало номера раса. “Аз също не разбирам стигнах до финала и се чувствах, че съм достигнал отвратителен време Когато видях друг. , Казах, че не е толкова лошо.

Вероника при Vonna загуби най-много в средната част, където смяташе, че ще получи най-много. И накрая, тя се радваше, че плоският раздел nedoplatila твърде енергично ангажимент “Spicar”, защото неговата най-добре прът за ски пропуснати от милиметър. Истината е, че слаломът е дисциплина, поемаща риска, и постиженията в него се раждат в края на есента.Zuzulová за това е в тези времена на doliečujúcim беше счупен ребро така миниран, линиите са с времеви таван елит малко под една минута, което е много. “Това е ненормално, какво да кажем за нас напоследък прави. Всеки кон има една минута и мисля, че тя губи слалом атмосфера. Силите за пътуването до работа всеки, аз го чувствам още по-, нали той получи за фрактура защото не можех да тренирам правилно.”

След финала на втория тур е Zuzulová очевидно овехтял, удари с пръчка от сняг, но публиката, водена от словашките феновете подготвил френетичен овации. “Какво мога да кажа…Аз съдени вероятно той не е, но поне доказа, че Връщам за добра форма и след известно време отидох две много добри разходки.Това взимам като положителен в друга раса “, той призна, целта за TASR.

втори Zuzulová време през този сезон не завърши слалома SP както pochodila в американския Аспен. Тя tohtosezónnym връх остава петото място на първоначалния зимата слалом във финландската Леви, който е получил прясно счупени ребра след падане коловози сутрешния. в Semmering е девети и Ла Moline завърши на 17-то място. третата дама свят слалом миналата зима досега сметка има 88 точки и рейтинги дисциплина се класира 13-ти. в общата класация на SP тя принадлежи към 30-то място на резултатите от СП слалома на жените в Sljeme pri Záhřebe: