Зноймо погълна грипа преди грип. Ще има живи и здрави

Тя страда от грип, трябваше да вземе антибиотици. Все пак, Ludevit Grmela честно посещаваше тренировката. “Някой трябва да работи”, треньорът на футбола 1 SC Znojmo се усмихва. – Ще го извадя на терена, затова не е толкова лошо за мен. Колкото по-тежко ще е за играчи, които след една седмица на лагер с треска, ще трябва да се направи на 90 минути от мача “.

В допълнение, на 90 минути от Оломоуц, определен цар втората най-висока конкуренция. “Ако бяхме добре, би било по-интересно за зрителите.Но аз се надявам, че ни е трудно нашата ситуация да дойде настроение, и ние ги даде в замяна ние обещаваме, че odjezdíme в рамките на нашите възможности “, обявява Grmela преди дуел неделя с първия съдийски сигнал в 14:30.

Кой го направи в Отборът на Znojmo няма да е сигурен. “От само себе си по някакъв начин да играе някой, който е жив и здрав и кой има по ръцете и краката”, казва Grmela.

Някои от таксите си dobrali антибиотици вчера, някои от тях са довършителни днес. “Обучихме цяла седмица за десет души, така че трябваше да коригираме статуса на играчите, не можехме да опитаме нищо. Но ние трябва да се борим “, казва треньорът на Znojmo. Играта не може да използва защитник или халф Dreksu Nepožitka които принадлежат Оломоуц карти елиминирани нападател Ledecký.Кой тогава ще бъде на разположение? “Когато противникът вижда как се бие, така че не е нужно да бъдат конкретни,” отговаря Grmela.

Той се опитва да намери тактики, които отслабени болестта му играчи като малко изтощена. “Но ние ще играем футбол, не се изправяйте и не заставайте”, казва той. – Смятам, че момчетата ще се справят по някакъв начин, ще се опитаме да го манипулираме умело. Не давайте на, ние ще се борим и играхме играта с най-голяма изисканост “.

Това Зноймо управлява по време на премиерата на пролетта в Влашим, който спечели 2 0. “Успяхме да съответства тактически и стая за игра”, наслаждавайки се Grmela че без бедствие грип би трябвало да се справят с досадни пъзел.Десетият цял ​​конкурс за няколко седмици загуби решаващия гигантски нападател Жондра.

“Момчета, които нямат характера и уважението на защитниците като него, го усложняват. Трябва да коригираме оформлението. “Оломок, от друга страна, ще дойде тук с Васицек, който познава добре в Зноймо. И също така треньорът Калвода, който изстреля първата лига с местния отбор.