Златна възбуда. Защитниците са във финала, отслабнаха Хюстън напразно

Един от най-добрите класически играчи на табла в историята на баскетбола помогна на Хюстън да спечели петия мач, но в последната си минута нарани му бедрото и сезонът свърши за него. Без неговия директор Хюстън не разполагаше с достатъчно оръжия, за да потвърди статуса на най-добрата част от ядрото. В седмия двубой – точно както в шестия – той постави всичко в първото полувреме. Този път у дома той доведе до 15 точки, пауза от 54:43. Но…

Но играчите на “Голдън Стейт” са абсолютни майстори от третото тримесечие и потвърдени отново в понеделник.Те поеха контрола над тази дванадесетминутна 33:15 и след това имаха достатъчно, за да контролират играта. В цялата серия срещу Хюстън, Уориърс спечели една трета от общо 68 точки.

“Знаехме, че можем да хванем загубата от единадесет точки за две минути,” половината от Клай Томпсън в развитието на седмия ангажимент, Стивън Къри, който бе настанил 14 от 27-те си точки в ключовото трето тримесечие, заслужаваше да го направи; четири от пет изстрела от три точки (седем от 15) го удариха. Той също добави 10 асистенции, девет борби и четири печалби за своето снимачно производство.

В един важен пасаж през третото тримесечие той даде 61:61 за по-малко от две минути до единадесет гост точки. “Нямаше нищо специално в кабината (без почивка), много не се говори.Но втората половина беше нереална, луда атмосфера – каза Къри. “В тази ситуация никога не сме печелили седмия мач в съда на противника. Всички пречки са преодолени, това е невероятно “, каза той.

Начало лидер Джеймс Хардън даде 32 точки, но се обърна само двама от 13 триточкови изстрела, не беше достатъчно тогава дори си шест борби, шест асистенции и четири печалби. Ерик Гордън помогна с 23 точки и шест асистенции, но той не можеше да се удари от разстояние (2/12).

Сега този вид прекратяване Рокетс разчитали през целия сезон, но ключовият момент е предал. В седмата минута обърна шест от първите две тригодишна възраст, но след това пропусна 27 опита от зад дъгата в един ред, който е исторически рекорд в плейофите.В тази дейност приключи в 15% (7/44) в сравнение с 41 процента от печелившата група (16/39).

“След това, разбира се, е трудно да се спечели играта. Екип и аз сме с разбито сърце. Бяхме близо през тази година и през следващата година ние ще се опитаме отново. Той ще стига да почука на вратата, докато тя се отваря “, беше тъжно треньор Хюстън Майк Д’Антъни.

Тялото е в състояние да се грижи и Клинт Капела, ги е написал 20, когато областта е била успешна в девет от десет случая. В крайна сметка, обаче, те спряха Warriors фал и Конфедерация въртене коректност на техните тактики от наказателната линия на потвърдена.В статистиката има девет борба.

Пол им даде инструкции от пейката, но той не можеше…но Хардън не се оплака след мача, от двата мача, които той създаде за звездния си партньор. – Дори и без него, днес имаме шанс на шесто място. Разбира се, той имаше голяма част от това, което имахме, но имахме възможност, особено през първата половина на двата мача, “заяви кандидатът за трофей на MVP за основната част.