За три дни като професионалист. Чешки талант бе обучен в лагера на Йордания

Представете си, че пристигането на летището и извън терминала чака ароматизирана лимузина, която ще ви отведе до най-луксозния хотел в града. Тук получавате маркови дрехи от тениски до чорапи. Просто покажете и кажете: “Харесва ми това”. Искате сини обувки вместо бели? Нищо не е проблем. На всякакъв размер, разбира се. Но когато надяна фланелката на обучение nafasované купчина, в очакване на максималната промяна от вас.

Добре дошли в Йордания Brand Classic, лагер за най-талантливите европейски баскетбол четиредесет години 1999. Уникалните три март дните, прекарани в Загреб и Марко от Савич Сокол Прага.

“срещнах се с подобно професионална среда за първи път в живота си и това беше шок.Невероятно преживяване “, казва Савич с ентусиазъм. Кемп, който в продължение на години, предоставена висок профил покровител Майкъл Джордан, трябва да служи като пример за това къде можете да получите най-трудолюбивите.

“Тя работи в много конкурентна среда значително. Лагерът трябва да мотивира играчите да работят още повече. Те виждат, че дори и в друга страна са приблизително еднакво талантливи играчи и само работа е да се кача на най-добро постижение “, обяснява баскетбол експерт Михал Ježdík че Савич в Йордания Brand Classic препоръчва.

Младият ос след собствения си опит по един последователен тон Той добавя: “къмпинг в нас се събужда желанието да се превърне в трудолюбиви и решителен човек, с не по-малко силен характер, който трябваше Майкъл Джордан”.

легенда НБА заглавие се отнася не само до лагера, но неговата програма.Личността на Йордания се изнася от американски треньори, които след това показват на четиридесетте елитни европейски таланти на терена. – Тяхната прецизност – въздъхна Савич.

“Това беше съвсем различна кошница. Треньорите искаха да направим тренировъчна сесия, която знам само от телевизионни предавания на НБА. Те инвестират много повече в обучението. Те имат изтощена система, използват време, наблягат на най-малката подробност, не правят нищо. Тренировките са високи, а след това те са от полза. “

Тридневният лагер, разбира се, работи много мотивационно. Само половината от 40-те играчи получават номинация за финалния мач. Само десет от най-добрите ще направят път за Ню Йорк за междуконтинентален мач.Нова Прага гимназия студент PORG билет тясно избягал Савич, но решително казва: “Това е струва да се работи толкова усърдно и постоянно да ме може да бъде добър баскетболист.”

Думите също отговарят на становището Ježdíková. “Ентусиазмът е характерен за него. Той е подходящ за тренировка и тренировка, за да бъде успешен “, казва настоящият спортен директор на Nymburk, ценна функция Savich. “През 1999 г. той е сред трите най-добри чешки играчи.Той има солидни умения за позиция номер четири, но трябва да се разшири кръгът от умения, които той станал комбо играч и той може да играе номера на позицията на три “.

Създава веднъж Савич три profidny собствена кариера?